SAŠA POPOVIĆ BAŠ ODREŠIO KESU! Evo koliku će platu imati nova voditeljka ZG Ana Sević, od cifre će vam zavrteti u glavi! MAŠALA
Foto: ATA images

SAŠA POPOVIĆ BAŠ ODREŠIO KESU! Evo koliku će platu imati nova voditeljka ZG Ana Sević, od cifre će vam zavrteti u glavi! MAŠALA

Stars -

Voditeljka Sanja Kužet u drugom je stanju, te je nedavno otišla na trudničko bolovanje. Iako je voditeljka odsutna, snimanje muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" se nastavlja, a Grand je izdao zvanično saopštenje da će Sanjino mesto zauzeti pevačica Ana Sević.

Saša Popović je doneo konačnu odluku da to bude Ana:

- Odluku je doneo Popović koji želi da vrati stari sjaj takmičenju. Saša je pregovarao sa Anom i našli su se na cifri od 5.000 evra - priča dobro upućen izvor.

koncert Milice Pavlović, Ana Sević
foto: Nenad Kostić

- Drago mi je što smo ponovo zajedno, rekla je Ana.

- Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičarr, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija s obzirom na to da sam emotivno vezana za Zvezde Granda i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

Podsetimo, Ana je već imala angažovanje u Grandu. Nju je oduvek zanimalo voditeljstvo kao i muzika, te je Ana dobila ovu sjajnu priliku da pokaže svoj talenat, pored muzike.

kurir.rs/alo/preuzeo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track