DANAS USRED STANA BAZEN OD 50.000 €, PALME NA KROVU! Ana Sević uživa u ČISTOM LUKSUZU, a odrasla je u ovoj SKROMNOJ kući u Užicu
Foto: ATA images

DANAS USRED STANA BAZEN OD 50.000 €, PALME NA KROVU! Ana Sević uživa u ČISTOM LUKSUZU, a odrasla je u ovoj SKROMNOJ kući u Užicu

Stars -

Ana Sević, koja je zamenila Sanju Kužet u Zvezdama Granda, svoju sreću pronašla je pored supruga, biznismena Daniela Nedeljkovića, sa kojim se često pojavljuje na javnim događajima. Oni su stupili u brak sredinom 2021. godine i imaju i dvoje dece, a do nedavno su živeli u užem centru grada.

Ana Sević
foto: Printscreen/Paparazzo lov, Petar Aleksić

Ana Sević sa porodicom sada živi u elitnom naselju, na Bežanijskoj kosi, gde žive mnoge naše muzičke zvezde. Njen novi dom ima palme na krovu, a terasa i pogled sa iste malo koga ostavljaju ravnodušnim.

Sa druge strane, mnogi se sećaju kako izgleda porodični dom Ane Sević u Užicu. Svi koji su pratili učešće mlade pevačice u takmičenju "Zvezde Granda" sećaju se da su imali priliku da zavire u stanove ili kuće tadašnjih učesnika.

Porodični dom Ane Sević u Užicu smešten je u niskoj zgradi sa dva parking-mesta.

Iz stana se pruža pogled na ceo grad, a na terasi je uvek lepo dekorisano cveće.

Ana Sević će, podsetimo, zameniti Sanju Kužet u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Ana Sević
foto: Kurir

- Osećaj je divan, imam osećaj kao da sam juče bila ovde. Ja ovu scenu voli, osećam se kao kod svoje kuće. To je bio poziv koji se ne odbija, nisam planirala da se vratim još uvek. Saša me je pozvao, rekao kako stoje stvari i ja sam prihvatila. Grand je moja druga kuća, takmičila sam se u Zvezdama Granda, vodila sam ih, 7 godina sam bila kao voditelj, Grand je bio prekretnica u mom životu. Ovde sam gde jesam i zadovoljna sam - rekla je Ana Sević.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

05:36

Ana Sević izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track