UMESTO PRVOG PLESA ZAPEVAO JOJ NA UVCE! Jelena pala Slobi u zagrljaj, pogledajte ove intimne kadrove (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Instagram

uzavrela atmosfera

UMESTO PRVOG PLESA ZAPEVAO JOJ NA UVCE! Jelena pala Slobi u zagrljaj, pogledajte ove intimne kadrove (FOTO)

Stars -

Sloba Radanović i njegova supruga Jelena organizovali su slavlje kako povodom prvog rođendana njihovog sina Damjana, tako i povodom njihovog venčanja, koje su obavili u malom, ali odabranom krugu ljudi, među kojima su se našli najbliži članovi porodice, prijatelji, ali i Slobine kolege sa estrade.

Nešto ranije su mladenci pozirali za okupljene medije, a tada je Sloba rekao da neće imati prvi ples, već da će svojoj dragoj otpevati posebnu pesmu.

Sloba Radanović
foto: Printscreen Instagram

On se odlučio za numeru Marinka Rokvića, "Tri u jednoj", kojom je želeo da pokaže Jeleni da je samo ona prava žena za njega, a momenat kada je pevao, osvanuo je na društvenim mrežama.

Kako se može videti, Sloba je dao sve od sebe da najbolje ikada otpeva ovu pesmu, a Jelena nije izdržala, pa mu je pala u zagrljaj.

Sloba Radanović
foto: Kurir

Podsetimo, gala slavlje Slobe i Jelene Radanović održava se u jednom luksuznom restoranu na Ada Huji u Beogradu, a dekoracija je u belim i zlatnim tonovima. Očekuje se ogroman broj javnih ličnosti, međutim Ceca Ražnatović sprečena je da prisustvuje zbog bolesti.

Bonus video:

07:59

STARS EP248

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track