KUM SLOBE RADANOVIĆA NAJVEĆA FACA NA ESTRADI! Godinama se ne razdvaja od pevača, a sad na svadbi pokazao zašto je NEZAMENJIV
Foto: Ata Images

KUM SLOBE RADANOVIĆA NAJVEĆA FACA NA ESTRADI! Godinama se ne razdvaja od pevača, a sad na svadbi pokazao zašto je NEZAMENJIV

Stars -

O svadbi Slobe i Jelene Radanović ne prestaje da se priča, a pevač je sinoć napravio gala veselje gde su ujedno i obeležili prvi rođendan sinu Damjanu.

Naime, Sloba i Jelena su napravili veliko slavlje na kom su prisustvovali porodica, prijatelji i veliki deo kolega sa estrade.

00:30

Vatromet i torta na Slobinoj i Jeleninoj svadbi

Sloba je kako dolikuje bio među najveselijima, a u ovom važnom trenutku izabrao je da mu kum bude dugogodišnji menadžer Goran Lečić Leka.

"Kum nije dugme", glasilo je komentar na Instagramu, gde Leka pevaču namešta kravatu.

Leka
foto: Printscreen

Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Među gostima su brojne poznate ličnosti, a par je zvanicama na svadbu slao obaveštenje da ne smeju ništa da kače na društvene mreže, a na svadbi između ostalih da prisustvuju Slobini gosti iz Zrenjanina, kao i prijatelji i rodbina sa mladine strane. Inače Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali iz pištolja.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:24

Baja Mali Knindža na Slobinoj svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track