STIGLA GA JE KLETVA "IMATI PA NEMATI" Naš pevač sada živi od penzije 30.000 dinara, a nekada je za svadbu uzimao 50.000 maraka...
Foto: PrintScreen

STIGLA GA JE KLETVA "IMATI PA NEMATI" Naš pevač sada živi od penzije 30.000 dinara, a nekada je za svadbu uzimao 50.000 maraka...

Stars -

Mnogi su iskusili staru jevrejsku kletvu "Da Bog da imali, pa nemali", a među njima je i veliki broj poznatih ličnosti. Jedan od njih je narodni pevač Rade Jorović, koji je svojevremeno zarađivao ogromne cifre, a danas žive skromno.

Naime, on danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinara, a jednom prilikom prisetio se perioda kada je dobijao velike bakšiše na privatnim slavljima i bio jedan od najtraženijih pevača.

- Malo sam avanzovao u međuvremenu. Sada primam 30.000. Ali dobro ja imam malo tantijema od izvođačkog prava, ima malo i koncerata pa se skupi dovoljno. Uvek se setim i kad imam i kad nemam ko sam bio i ko sam sad. Samo se setim one faze kad sam bio niko i ništa i kažem: polako. Sve će biti. E sad dokle ću da živim ne znam. Hvala Bogu neka bude 105 pa opet - rekao je on za medije.

Rade Jorović
foto: Nikola Anđić, Shutterstock, Ilustracija

Pevač je tom prilikom ispričao da je najveći honorar dobio za svoju čuvenu pesmu "Oficir" i zvali su ga "kralj svadbi".

- Sećam se jedne svadbe, bilo je nas 50 muzičara i pevača, prešli smo tad 50.000 maraka, ali smo svi delili po rangu - rekao je svojevremeno za domaće medije.

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

01:09

DANIMA GA TRAŽIM, NE ZNAM GDE JE Đani došao na svadbu bez supruge Slađe, PA ŠOKIRAO SVE PRISUTNE: Sa dečkom je!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track