DARA NE PRESTAJE DA SE BAHATO PARKIRA! Osvanula nova ŠOK fotka iz Novog Sada koja je razbesnela sve: "RADOJKA OSTAJE RADOJKA!"
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

HAOS

DARA NE PRESTAJE DA SE BAHATO PARKIRA! Osvanula nova ŠOK fotka iz Novog Sada koja je razbesnela sve: "RADOJKA OSTAJE RADOJKA!"

Stars -

Dara Bubamara često je na meti kritika zbog bahatog parkiranja svog automobila gde stigne, pa su je tako i ovog puta uslikali u Novom Sadu, naravno, kako opet krši zakon.

Ovo nije prvi put da krši popise i zakon, ali očigledno je apel Instagram stranice na kojoj malo-malo osvane - ne dotiče posebno.

Dara Bubamara
foto: Printscreen Instagram, Nemanja Nikolić

Ovog puta, pevačica je uslikana kako se sa svojom besnom mašinom marke "mercedes" popela na trotoar, gde nije dozvoljeno parkiranje i tu ga je parkirala. Polovina automobila zauzela je trotoar, dok je druga na kolovozu, a parkirana je samo ona, tj. njen automobil.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram

- Radojka, ostaje Radojka - piše u opisu fotografije.

Inače, Dara se nekoliko puta i javno hvalila da se bahato parkira, a u centar skandala nedavno se našla jer je navodno dala maloletnom sinu da vozi besnu mašinu.

Folkerka je nedavno pobesnela i zbog objave jedne Instagram stranice gde su isto objavili fotografiju njenog nepropisnog parkiranja.

- Napušite mi se k**ca, bagro jedna ljubomorna! Ostavite me na miru! Za ovo tužba - napisala je Dara, što je mnoge ostavilo bez teksta.

Dara Bubamara
foto: Shutterstock, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:35

Promo Sceniranje Harmonika 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track