KARIĆ ODLOŽIO SUĐENJE PA OTIŠAO KOD CIMERA IZ RIJALITIJA DA UŽIVA! On ga dočekao u bade mantilu i spremio GALA gozbu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

prijatelji

KARIĆ ODLOŽIO SUĐENJE PA OTIŠAO KOD CIMERA IZ RIJALITIJA DA UŽIVA! On ga dočekao u bade mantilu i spremio GALA gozbu (VIDEO)

Stars -

Stefan Karić danas je došao na suđenje sa bivšom devojkom, starletom Natašom Šavijom, a odmah nakon toga otišao je u goste kod bivšeg cimera, Mikija Đuričića.

Šavija je 1. maja 2023. optužila Stefana za nanošenje teških telesnih povreda na jednoj svadbi na kojoj su oboje bili gosti.

Stefan Karić, Nataša Šavija
foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Ovaj slučaj još uvek nije rešen, a današnje suđenje je odloženo zato što je odbrana osumnjičenog tražila izuzeće tužioca i glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici u tom predmetu.

Stefan je na suđenje došao sa devojkom Andreom Bogdanović, a nakon rastanka sa advokatima odmah je otišao kod Mikija sa kojim je postao prijatelj tokom učešća u rijaliti šou programu "Zadruga".

00:17

Stefan Karic nakon odlozenog sudjenja otisao kod cimera iz rijalitija

Đuričić ih je dočekao u bade mantilu, ali se pokazao kao pravi domaćin, pa je za njega i njegovu devojku spremio ručak koji je ne samo ukusan, već i dekorisan kao u pravom restoranu.

Stefan je bio oduševljen Mikijevim kulinarskim veštinama, pa je sve ovekovečio snimkom koji je objavio na druptvenoj mreži Instagram, a koji možete pogledati ispod teksta.

Kurir.rs/ Informer/ Preneo: M.J.

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track