SARA JO KONAČNO OTKRILA ZAŠTO JE ZARATILA SA NEVENOM BOŽOVIĆ! Svađa je krenula zbog dečka, reč je o našem čuvenom sportisti
Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

SARA JO KONAČNO OTKRILA ZAŠTO JE ZARATILA SA NEVENOM BOŽOVIĆ! Svađa je krenula zbog dečka, reč je o našem čuvenom sportisti

Stars -

Mlada pevačica Sara Jovanović rešila je da otkrije pravi razlog zbog kog više ne razgovara sa nekada veoma bliskom drugaricom i koleginicom, Nevenom Božović, sa kojom je bila u grupi "Moje 3".

Sara je priznala da je glavni razlog mladić, njen bivši momak, sa kojim je potom Nevena bila u vezi.

Naime, reč je o sportisti, odbojkašu Aleksandru Atanasijeviću, iz Beograda.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

Sara i Aleksandar svoju ljubav u to vreme nisu krili od javnosti i medija. Oboje su bili veoma zaljubljeni, pa smo na društvenim mrežama mogli da vidimo njihove zajedničke trenutke. Veza je trajala oko godinu dana, a raskid je usledio u maju 2014. godine, nakon čega je Božovićeva uplovila u romansu sa njim.

Aleksandar Atanasijević (32) je uspešan odbojkaš i reprezentativac Srbije. Igra na poziciji korektora. Karijeru je započeo u OK Partizan. U medijima ga nisu pratili skandali i ne zna se mnogo o njegovim vezama.

Aleksandar Atanasijević
foto: Dragan Kadić

Danas je oženjen pravom lepoticom, odbojkašicom Elicom Vasilevom, sa kojom ima i dete.

Podsetimo, iako o razlogu svađe nijedna ni druga do sada nisu govorile javno, Sara je sada potvrdila glasine, te priznala da sa Nevenom nije u dobrim odnosima jer je Božovićeva tada ušla u vezu sa njenim bivšim dečkom.

Kurir / Telegraf / Lazar Stanušić

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja