MILICA TODOROVIĆ ZA DAN URADILA ČAK 6 TETOVAŽA! Evo koje sve simbole je UREZALA u telo pevačica, a JEDNA ima posebno značenje
Foto: Damir Dervišagić, Instagram/lazargranic, Printscreen

MILICA TODOROVIĆ ZA DAN URADILA ČAK 6 TETOVAŽA! Evo koje sve simbole je UREZALA u telo pevačica, a JEDNA ima posebno značenje

Stars -

Milica Todorović pre nedelju otišla je kod tatu majstora, ali ovaj put ne sama nego sa novim dečkom Lazarom Granićem. I dok su mnogi mislili da su oboje istetovirali samo ono što ih asocira na pse koje imaju, istina je da je Milica na svom telu uradila čak šest novih tetovaža!

Jedna je njen pas Lola, a ostalo su simboli - tu je srce i muzičke note.

1 / 5 Foto: Printscreen

Lazar je Milici, inače, priredio iznenađenje prošle nedelje, za Dan zaljubljenih. Ona se tad pohvalila na Instagramu - objavila je veliki buket crvenih ruža uz poruku: "Srećan Dan zaljubljenih", te pesmu "Love Is In The Air" ("Ljubav je u vazduhu").

Lazar Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se saznalo za njegova druženja sa poznatim lepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković, dok se pre nekoliko godina pisalo o njegovom učešću u rijalitiju "Zadruga 2", do kog, na kraju, nije došlo iz nepoznatih razloga.

Milica Todorović
foto: Instagram, Damir Dervišagić

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi "Pinka", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

- Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni "Zadruge" priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji - pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj.

Milica Todorović
foto: Ata images

- Do sada je sve devojke uspeo da smuva, te ne sumnjam da neće omanuti sa Đoganijevom. Ukoliko je smuva, biće sigurno i intimnih odnosa, Lazar nema problem sa kamerama - dodao je tad njegov drug.

kurir.rs/telegraf/preuzeo I.L.

Bonus video:

01:25

NISAM ZVAO BAKIJA B3 NA PREMIJERU NEDELJE IZ JEDNOG RAZLOGA! Husa progovorio o konfliktu sa kolegom: Ishitreno je reagovao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja