KARLEUŠIN DUŠKO REŠIO DA SE PODMLADI! Tošić ide u Tursku na presađivanje KOSE: Ništa ne prepušta vremenu, a evo ko ga je ODAO
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

FOTKA SVE GOVORI

KARLEUŠIN DUŠKO REŠIO DA SE PODMLADI! Tošić ide u Tursku na presađivanje KOSE: Ništa ne prepušta vremenu, a evo ko ga je ODAO

Stars -

Bivši fudbaler i fudbalski menadžer Duško Tošić i te kako je zapažen kod pripadnica lepšeg pola, ali on svoj izgled očito ne prepušta slučaju.

Njegova najnovija fotografija sa uglednim turskim doktorom koja je nastala na njegovoj klinici za transplantaciju kose svedoči u prilog tome.

Duško Tošić
foto: Starsport

Upravo zbog ove fotografije, mnogi misle da je Tošić presadio kosu ili da tek planira to da učini. Kako se vidi na istoj, suprug Jelene Karleuše fotografisao se sa jednim od najcenjenijih turskih lekara i fudbalerom Hatibom Hatčinsonom, a susret o kome se već neko vreme priča dogodio se ni više-ni manje, već na klinici za presađivanje kose.

Fotografiju je prvo objavio doktor koji je, sumnja se, već uzeo pod svoje Duška i Hatibu, a u opisu slike je napisao:

- Drago nam je što smo na našoj klinici mogli da ugostimo Duška i Hatibu - stoji u opisu.

Duško Tošić
foto: Printskrin/Instagram

Iako do sada nije bilo primetno da treba da poradi na svojoj kosi, izgleda da je Duško primetio da uvek ima mesta za poboljšanje i da neće prepustiti vremenu da radi protiv njega. Nakon što se ova fotografija pojavila u medijima, mnogi su pomislili da Karleušin izabranik već neko vreme ima probleme da očuva svoju gustu kovrdžavu kosu, te da je pri prvim znacima opadanja, najveće muške slabosti, odlučio da se obrati specijalisti u Turskoj. Isto je, spekuliše se, učinio i njegov kolega.

Druga pomisao njegovih fanova i velika verovatnoća je da su fudbalski menadžer i fudbaler tu pozirali u promotivne svrhe ili je razlog njihove posete što pomenuta klinika nudi još neku vrstu usluga, za koju ćemo tek saznati.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Nemanja Nikolić

Da li će se Tošić uskoro i sam pohvaliti rezultatima, šta god radio, ostaje da se vidi.

Podsetimo, pored Tošića, ovom tretmanu svojevremeno su se podvrgli i Nemanja Gudelj, Milan Kalinić, Miodrag Dragićević, Branislav Lečić, Raša Bukvić, Danijel Alibabić, Bojan Marović, Dragan Marinković Maca, Toni Cetinski i mnogi drugi.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track