"BRESKVICA JE UVEK IMALA PRAVE VREDNOSTI" Pevačice izabrale favorita Pesme za Evroviziju: Preslatka i prelepa ONA TREBA DA POBEDI
Foto: Printscreen/RTS, Petar Aleksić, Damir Dervišagić

kurir tv

"BRESKVICA JE UVEK IMALA PRAVE VREDNOSTI" Pevačice izabrale favorita Pesme za Evroviziju: Preslatka i prelepa ONA TREBA DA POBEDI

Stars -

Poklonica đavola koja ima genocidnu pesmu i peva o Hitlerovom letnjikovcu. Tako pojedini hrvatski mediji opisuju Breskvicinu numeru. Njena odevna kombinacija sa krilima anđela, naročito im je trn u oku, pa su njen etno stil opisali raznoraznim rečima.

Prištinski mediji okarakterisali su tekst pesme kao „poziv na tobožnji progon naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom". Nakon njenog performansa, na mrežama je osvanulo na desetine uvredljivih reči. Građani osuđuju pogrdne komentare.

Nakon što je saznala da je prošla u finale, oglasila se i Breskvica.

- Što se tiče same pesme, želim da ostavim prostor ljudima da shvate pesmu kako god žele jer to je lepota ovog posla - rekla je Anđela Ignjatović Breskvica.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Mlada pevačica ima podršku dvostruke predstavnice Srbije na Evrosongu.

- Breskvica je jako fina devojčica i ona je uvek čini mi se imala prave vrednosti. Što se tiče same pesme, Gnezdo orlovo, meni se lično jako sviđa. Smatram da, poznavajući je, mislim da nije imala nikakvu zadnju nameru, niti da su se tu provlačile neke nepodobne poruke. Bilo kakva provokacija. Verujem da je to pogodilo. Ja sam apsolutno protiv svakog vida internet nasilja, nasilja uopšte. Ne opravdavam bilo koju reč koja je izrečena, ne samo o Anđeli - rekla je Sanja Vučić.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Njeno mišljenje dele i druge pevačice.

- Ona je preslatka i prelepa, pretalentovana. Držim joj palčeve da pobedi - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

- Dopala mi se Breskvica, dopala mi se i pesma njena i njeno izvođenje ni sve mi je to bilo onako na mestu - istakla je Snežana Đurišić.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Sudeći po broju pregleda na Jutjubu, Breskvica je za samo mesec dana prikupila gotovo 500.000 pregleda. Video je lajkovalo više od 6.000 ljudi, te nesumnjivo ima podršku građana. Glasovima petočlanog stručnog žirija i publike 2. marta biće odlučeno ko će predstavljati Srbiju u Malmeu.

02:44

BRESKVICA JE UVEK IMALA PRAVE VREDNOSTI Pevačice izabrale pobednika Pesme za Evroviziju: Preslatka i prelepa ONA TREBA DA POBEDI

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima. Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:57

Marija Šerifović o PZE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja