STANIJA SE USELILA U NAJLUKSUZNIJU KUĆU U MAJAMIJU! Potpisala ugovor, pa pokazala dom: Ovakav luksuz niko još nije imao (FOTO)
Foto: Printscreen

STANIJA SE USELILA U NAJLUKSUZNIJU KUĆU U MAJAMIJU! Potpisala ugovor, pa pokazala dom: Ovakav luksuz niko još nije imao (FOTO)

Stars -

Rijaliti zvezda Stanija Dobrojević je odlučila da napravi nove promene u svom životu, a sada se uselila u novu luks nekretninu u Americi.

Ona se na svom Instagramu pohvalila novim stanom za koji je potpisala ugovor, koji je još luksuzniji od prethodnog, pa je objavila fotografije istog.

"Pogled iz nove kuće" - napisala je Stanija.

Stanija
foto: Printscreen

Starleta je otkrila će imati teretanu u sklopu zgrade, što joj je vrlo bitno, s obzirom da je poznato koliko trenira i vodi računa o svom fizičkom izgledu.

Ali, takođe, će imati dva bazena, što je retkost čak i za luksuzne stambene objekte. Zgrada gde se doselila poseduje salu za sastanke, što će joj omogućiti da obavlja poslovne obaveze.

- Sve se nalazi u zgradi, ne moram da izlazim iz nje! Nova gradnja i sve mladi ljudi! Trenutno gde živim je prelepo, ali oko mene sve penzioneri. Nisam ni ja mladunče, ali obučem tanga kupaći, a bake i deke zevaju no no... Idem u urbaniji deo - poručila je Stanija.

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo, Staniju je prošle godine, kada se vratila u Ameriku, u Nju Džersi, dočekala neprijatnost jer je kuću gde je živela vlasnica prodala i sve starletine stvari prebacila u skladište.

- Novi početak od nule! Plašila sam se dolaska u SAD! Kuća u kojoj sam živela svih ovih godina je prodata! Mislila sam drmnuće me nostalgija, kad ono ništa! Sada idem po svoje stvari u ovim skladištima, napisala je ona.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track