NEDA, ILDA I ALEN ISLAMOVIĆ U EMISIJI IVANA GAJIĆA! Ne propustite danas od 15 časova na Kurir televiziji
Foto: Kurir Televizija

„dIvan show“

NEDA, ILDA I ALEN ISLAMOVIĆ U EMISIJI IVANA GAJIĆA! Ne propustite danas od 15 časova na Kurir televiziji

Stars -

Novo izdanje emisije „dIvan show“ danas od 15 časova na Kurir televiziji nikako se ne propušta! U goste kod autora i voditelja Ivana Gajića stižu sjajni gosti: Neda Ukraden, Ilda Šaulić i Alen Islamović.

Divan Šou
foto: Kurir Televizija

Popularni muzičari sjajno su se zabavili na Kurir televiziji, a kako i ne bi kada im je domaćin pripremio pregršt iznenađenja, zanimljivih igrica, a neizostavne su bile i priče još od vremena stare Jugoslavije pa do današnjih dana. Neda i Alen u evocirali i uspomene sa početka svojih višedecenijskih karijera, a u emisiji se desila i jedna šok situacija koju je pop pevačica priredila Ildi.

Divan Šou
foto: Kurir Televizija

Naravno, Ivan se sa gostima dotakao i legendarnog Šabana Šaulića, a Alen se potrudio da dodatno začini emisiju dobrom muzikom.

U jednom segmentu gostima se priključila i Milica Stanimirović, urednica sa Espreso portala koja je gostima prezentovala šta najviše publiku interesuje o njima. A onda je usledio i „Mašin izazov“, po svemu drugačiji od dosadašnjih. Ona je Jeleni Karleuši zadala zadatak da takoreći glumi novinara i da intervjuiše domaćina emisije „dIvan show“ i voditelja „Pulsa Srbije“, Ivana Gajića, ali ne kao tv lice već je i on morao da se nađe u drugoj ulozi. Takoreći dvostruki izazov. Marija Vitez je na kraju emisije kao i do sada komentarisala modne stilove poznatih i proglasila pogodak i promašaj nedelje.

Divan Šou
foto: Kurir Televizija

Ovo je i više nego dovoljan razlog da danas od 15 časova budete uz program Kurir televizije! Ne propustite "dIvan show"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja