ZBOG OVOGA JE DOŽIVELA JAVNI LINČ Breskvicu sada svi obožavaju, favorit je na Pesmi za Evroviziju, a nekada su joj se svi smejali
Foto: Printscreen/RTS

ZBOG OVOGA JE DOŽIVELA JAVNI LINČ Breskvicu sada svi obožavaju, favorit je na Pesmi za Evroviziju, a nekada su joj se svi smejali

Stars -

Anđela Ignjatović Breskvica plasirala se u finale takmičenja "Pesma za Evroviziju" na kom se publici predstavila numerom "Gnezdo orlovo".

Iako trenutno važi sa jednog od favorita, te joj mnogi predviđaju pobedu, Breskvica nije uvek imala naklonost publike.

Naime, 2020. godine ona je sa svojim tadašnjim dečkom Mihajlom Veruovićem Vojažem, gostovala u emisiji "Amidži šou" nakon čega je doživela pravi linč na društvenim mrežama.

Vojaž, Mihajlo Veruović, Breskvica
foto: Printscreen

Oni su tada govorili o svom uspehu, te je Veruović sebe stavio u rang sa pevačima poput Slobe Radanović i Dare Bubamare što su mnogi okarakterisali kao veoma nadmeno ponašanje za, tada dečaka, koji je tek počeo da se bavi muzikom.

"Zamolila bih ovu breskvu da se obrazuje", "Ovo dvoje neka se spuste na zemlju", Ova "breskvica" mi ubija svaki nivo inteligencije... Šta je ovo majko moja?", Vojažu bukvalno neugodno kako se Breskvica ponaša",, "Devojka ima 18 godina, a bukvalno ne zna da sklopi rečenicu", bili su samo neki od komentara ispod snimka ove emisije na Jutjubu.

Gorim od želje da pobedim

Na društvenoj mreži X (nekadašnji Tviter) pojavile su se tvrdnje da je Breskvica nameštala sebi glasove za pobedu na Pesmi za Evroviziju, a tim povodom se odmah oglasila i pevačica.

Breskvica
foto: Printscreen/RTS

- Nakon priča i optužbi da mi je pesma "genocidna" i da sam, kada sam je otpevala, imala bilo kakvu drugu emociju osim ljubavi prema svojoj zemlji i muzici, evo sada i izmišljenih poruka o nekom "plaćenom glasanju" za mene. Neću se povući i neću ćutati, jer ja imam obraz, čast i vaspitanje koji mi nikada u životu ne bi dozvolili takvu sramotu. Sramota je vaša, a moja je ljubav. Ljubav prema toj pesmi, prema muzici, prema Srbiji u kojoj sam rođena. I da, ja imam silnu želju da odem na Evroviziju, verujte da ni ne znate koliko gorim od želje da odem, jer znam da ne postoji stvar kojom mogu da obrukam bilo koga, jer prvenstveno nikada ne bih obrukala sebe i svoje korene. Bruka je vaša koji ovo radite. Ko god da pobedi, samo neka časno pobedi - rekla je Breskvica.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

01:07

Đoković iznenadio ženu u Dubaiju, odveo je na koncert Zdravka Čolića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track