NOVI HAOS KOD MIĆE MEGATRENDA: Prijavio bivšu policiji da mu preti pa odustao, evo šta se sve dešavalo u njegovoj kući
Foto: Dado Đilas, Printscreen

kurir saznaje

NOVI HAOS KOD MIĆE MEGATRENDA: Prijavio bivšu policiji da mu preti pa odustao, evo šta se sve dešavalo u njegovoj kući

Stars -

Mića Jovanović Megatrend prijavio je policiji da ga je bivša devojka Ana Veselinović vređala u njegovoj kući, pretila mu i sa stola u dnevnoj sobi uzela mobilni telefon sa francuskom karticom, nezvanično saznaje Kurir.

Kako saznajemo iz izbora, i Ana Veselinović je pozvala policiju u sinoć u 23.10 i prijavila da se svađala sa bivšim nevenčanim suprugom, kao i da on može da zloupotrebi njen dolazak kod njega kući i prijavi je policiji.

Mića Megatrend
foto: Marina Lopičić, Privatana Arhiva

Jovanović je policiji izjavio da će podneti prijavu u jutarnjim časovima, međutim, Mića Megatrend je odustao od podnošenja prijave, saznaje Kurir.

Podsetimo, svađe i sukobi između bivšeg para traje već neko vreme. Osnivač Univerziteta "Megatrend", početkom avgusta prijavio bivšu devojku Anu V. da ga je opljačkala i iz kuće na Dedinju mu odnela tri poluge zlata, u prijavi policiji naveo je i da je ukrala sat koji je kupio bivšoj ženi.

Posle skandala Mića Megatrend se pomirio sa Anom.

- U dobrim smo i prijateljskim odnosima. Pomirili smo se, ali isključivo kao prijatelji. Ja sam tu ženu voleo, prošli smo mnogo toga zajedno. Jeste bilo neprijatnih situacija, ali ja sam pre svega čovek i džentlmen koji ženama sve oprašta - rekao je tada Mića za Kurir.

Bonus video:

00:30

Premijera filma Za danas toliko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track