REČI NEDE UKRADEN RASPLAKALE ILDU ŠAULIĆ U EMISIJI! Ono što joj je rekla načisto je ŠOKIRALO: JA NE UMEM DA SE PONAŠAM?! (VIDEO)
Foto: Kurir

kurir televizija

REČI NEDE UKRADEN RASPLAKALE ILDU ŠAULIĆ U EMISIJI! Ono što joj je rekla načisto je ŠOKIRALO: JA NE UMEM DA SE PONAŠAM?! (VIDEO)

Stars -

Pevačice Neda Ukraden i Ilda Šaulić zapevale su uživo u emiji Divan Šou kod Ivana Gajića staru Nedinu pesmu: Eh da sam tebe slušala ćale.

Neda je pre toga ispričala kako je ova pesma nastala i zbog čega je dugo nije pevala:

Divan Šou
foto: Kurir

- To je moja pesma koja ima dosta autobiografskih elemenata. Tekst za nju pisala je pokojna Marina Tucaković, ali kada je ona izlazila meni je umro otac za kojeg sam veoma bila vezana. Ja sam jedinica i to je baš jaka veza. Pri tom u tom peridu moj emotivni život je bio čist promašaj. Uspela sam tada da je nekim čudom otpevam uživo, ali više je nisam pevala jer tu svaka reč udara ko malj.

Ipak, da ovu pesmu vrati u repertoar ubedila ju je upravo Ilda:

- Ova mlada plava gospođa pitala me je jednom Nedo, zbog čega vi ne pevate onu predivnu pesmu?

Potom se u emisiji začuo snimak pesme i njih dve su zapevale uživo.

02:35

REČI NEDE UKRADEN RASPLAKALE ILDU ŠAULIĆ U EMISIJI! Ono što joj je rekla načisto je ŠOKIRALO: JA NE UMEM DA SE PONAŠAM?!

Ilda je poneta emocijom prokomentarisala: "Divna, prediivna pesma" nakon čega joj je Neda priredila iznenađenje:

- E slušaj ovako. Pošto si ti ćerka svoga oca koga ja neobično poštujem, kao i tebe naravno - on je svet za sebe ti za sebe - ja te ovom prilikom pozivam da budeš gost na mom koncertu.

Ildu je ovaj poziv oduševio i rasplakao, pa je u suzama rekla:

- Eto vidite da ja ne znam da se ponašam. Hvala puno! Zasta mnogo znači kad vas žena sa tako raskošnom karijerom pozove da joj gostujete na koncertu.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:24

SVI SE PALE NA OVO Neda Ukraden bez dlake na jeziku o muškarcima! Pa otkrila za čime ludi kod jačeg pola: Ovo je najbitnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track