FANOVI SU IMALI ŠTA I DA VIDE! Severini pukle pantalone na nezgodnom mestu na bini, a on odmah skočio da joj pomogne (VIDEO)
Foto: Instagram

FANOVI SU IMALI ŠTA I DA VIDE! Severini pukle pantalone na nezgodnom mestu na bini, a on odmah skočio da joj pomogne (VIDEO)

Stars -

Severina (51) ovog je vikenda nastupila u Minhenu, a na Instagram profilu pratiteljima je pokazala koji autfit je izabrala. Odlučila se za crne pantalone od veštačke kože uz koje je uparila rozi top te bele sandale.

Iako je izgledala sjajno, takav izgled nije se zadržao do kraja koncerta.

- Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć pre koncerta u Minhenu, frizura je pala na trećoj pesmi, a pantalone su pukle na trinaestoj pesmi. Ali osmeh je bio postojan, do zadnje pesme - napisala je pjevačica.

Posle toga pokazala je i kako je rešila problem puknutih pantalona.

- Priča za laku noć... Šapnula sam Henriju da su mi pukle pantalone i da mi da sako, Henry donosi sako, Ljubo lepi pantalone s tejpom kojim je pre toga lepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll - napisala je Severina.

Podestimo, nedavno je i Aleksandra Prijović doživela isti peh na koncertu u Osijeku kada su joj, dok je silazila u publiku, pukle pantalone.

kurir.rs/večernji.hr/I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track