PROSLAVIO SE KAO HARMONIKAŠ, A ZAVRŠIO JE OVAJ TEŽAK FAKULTET! Evo šta je diplomirao Dragan Stojković Bosanac
Foto: Damir Dervišagić

PROSLAVIO SE KAO HARMONIKAŠ, A ZAVRŠIO JE OVAJ TEŽAK FAKULTET! Evo šta je diplomirao Dragan Stojković Bosanac

Stars -

Dragan Stojković Bosanac jedan je od najpoznatijih harmonikaša na našim prostorima, a pored toga je uspešan kompozitor i aranžer.

Iako se decenijama uspešno bavi muzikom, mnogi ne znaju da to nije oduvek bio njegov poziv. Naime, na iznenađenje mnogih Bosanac je završio Ekonomski fakultet, međutim umesto struke, on se odlučio za javni posao.

Podsetimo, Stojković je godinama u braku sa suprugom Dunjom sa kojom ima dvoje dece, a prethodnih godinama gledamo ga kao člana žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Dragan Stojković Bosanac
foto: Printscreen/Instagram

Ćerka Aleksandra Džidža Stojković, koja je krenula očevim stopama, nedavno je završila Muzičku akademiju.

- Konačno sam završila faks! I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!" - ispričala je pre nekoliko meseci kroz smeh Džidža i objasnila da bi volela da radi kao muzički producent.

- Završila sam to, time bih i volela da se bavim. Pozicija muzičkog producenta ili urednika na nekoj televiziji za mene je idealna. Želim da imam obavezu, da svoj život dovedem u red, da ustajem rano, idem na posao, radim osam sati dnevno i da primim platu. Mikrofona se neću odreći, pevaću vikendom, ali želim ozbiljan i siguran posao. Plata mi nije presudna, presudno je samo da radim ono što volim i za šta sam se školovala - rekla je ćerka Dragana Stojkovića Bosanca.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru i pesmu Ramonda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track