"OVO LIKOVANJE JE NEPROFESIONALNO" Marija Šerifović i Sajsi MC posle GLASANJA u PZE objavile video, Mimi Mercedes ih OPLELA
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, ATAImages

"OVO LIKOVANJE JE NEPROFESIONALNO" Marija Šerifović i Sajsi MC posle GLASANJA u PZE objavile video, Mimi Mercedes ih OPLELA

Stars -

Ne stišava se bura na društvenim mrežama zbog pobednika Izbora za pesmu za Evroviziju Teye Dore i njene pesme "Ramonda".

Reperki Mimi Mercedes zasmetao je potez žirija Marije Šerifović i Sajsi MC. Nakon pobede Teya Dore s pesmom "Ramonda" u finalu Izbora pesme za Evroviziju 2024. Marija Šerifović objavila je na društvenoj mreži lks kratak snimak sa Sajsi MC uz koji je napisala komentar: "Nema na čemu".

Ovo su mnogi shvatili kao likovanje zbog pobede Teya Dore, naročito zbog toga što je Breskvica od Sajsi MC dobila nula poena.

Marijina objava i komentar nisu se dopali nekima, među kojima je i popularna Mimi Mercedes, koja je uz skrinšot iste na istoj društvenoj mreži napisala:

Mimi Mercedes
foto: Printscreen Pink Tv

"Treba da glasa ko kako hoće, ali ovo likovanje je, u najmanju ruku, neprofesionalno. Slavili bi te na Tviteru i bez toga", napisala je Mimi Mercedes.

Podsetimo, pošto je glasao stručni žiri Izbora pesme za Evroviziju, prvi se oglasio kompozitor Dragan Brajović Braja, koji je prozvao pevačicu zbog Breskvice, direktno je optužujući da je ona kriva što pesma "Gnezdo orlovo" nije pobedilo.

Dragan Brajović Braja, Sajsi MC
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Sajsi MC mu nije ostala dužna pa je Braji poručila da bi trebalo da se ponaša u skladu svojim godinama, kao i da bi trebalo prvo da bude informisan kako bi dao o nečemu sud.

To što reperka nije dala nijedan bod Breskvici komentarisali su i Mahrina i Anđelo Jo.

kurir.rs/srpski telegraf/preneo I.L.

Bonus video:

00:09

Veljko Ražnatović isprozivao Teya Doru i pesmu Ramonda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track