NIKOLINA PIŠEK PRVI PUT ČUJE DA JE MIŠA GROF POVUKAO TUŽBE: Izgleda da gospodin priča sam sa sobom! Pomenula i ostavinsku
Foto: Nenad Kostić

NIKOLINA PIŠEK PRVI PUT ČUJE DA JE MIŠA GROF POVUKAO TUŽBE: Izgleda da gospodin priča sam sa sobom! Pomenula i ostavinsku

Stars -

Nikolina Pišek ne zna da je njen svekat Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof povukao sve tužbe protiv nje.

Naš poziv ju je zatekao i zbunio jer o onome što je izjavio otac njenog pokojnog supruga Vidoja Ristovića ona, kako nam je rekla nije obaveštena.

Miša Grof, Vidoje Ristović, Nikolina Pišek
foto: Nenad Kostić, Aleksandar Jovanović Cile, Shutterstock

- Nisam obaveštena, ne znam šta gospodin radi. Pre pola sata sam se čula sa mojim advokatom, ali mi to nije pomenuo. Eto, pre pola sata toga nije bilo. Izgleda da gospodin priča sam sa sobom - rekla je Nikolina za Kurir.

Nikolina i Miša Grof imali su nekoliko sporova, a jedan od njih ticao se kuće u Zagrebu, za koju se spekuliše da Pišekova želi da je izda. Miša Grof je još ranije tvrdio da je on finansirao kupovinu te luksuzne nekretnine.

Inače, imovina njenog pokojnog supruga još nije raspoređena među naslednicima.

Nikolina Pišek
foto: Printscreen/Instagram

- Dve godine kasnije nije bila ni ostavinska - zavšila je voditeljka.

Podsetimo, Miša je izjavio da ne vodi nikakav spor protiv Nikoline, da je povukao sam sve tužbe i da ga ne zanima šta će da ona da radi, nakon čega je telefon dao svojoj sekretarici koja se nadovezala na priču:

- Miša je bio u trenutku rastrojstva kada je davao izjave o tome kako će oduzeti Nikolini kuću. Verovatno je tada mislio na Mateino (Vidojeva ćerka iz prvog braka) pravo na tu kuću. Ne vodi nikakav spor protiv nje - rekla je Mišina sekretarica koja ističe da Nikolina ipak nije odustala od svojih tužbi.

- Nikolina nije odustala. Ona i dalje vodi neke bezvezne sporove protiv njega. Mišu ona ne zanima, čovek pokušava da se oporavi od gubitka deteta. Nikolina vodi neki svoj život i to nije njegova stvar - rekla je ona za Blic.

Bonus video:

07:05

STARS EP255

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja