MUŽ MC SAJSI NA UDARU GROBARA ZBOG BRESKVICE! Krsmi šalju PRETNJE i UVREDE zbog 0 bodova: Razvedi se, tvoja žena nas je IZDALA!
Foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen

NAPAD ZBOG "GNEZDA ORLOVOG"

MUŽ MC SAJSI NA UDARU GROBARA ZBOG BRESKVICE! Krsmi šalju PRETNJE i UVREDE zbog 0 bodova: Razvedi se, tvoja žena nas je IZDALA!

Stars -

Nakon što je tokom finalne večeri festivala "Pesma za Evroviziju" članica stručnog žirija Ivana Rašić, alijas MC Sajsi, Teodori Pavlovskoj - Teya Dori dala 12, a Anđeli Ignjatović Breskvici nula poena, te je time presudila da pobedi pesma "Ramonda", reperka je razbesnela veliki deo Anđelinih fanova, a od nekih je čak dobijala i ozbiljne pretnje.

Marko Trnčić Krsma, Sajsi MC, Breskvica
foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen

Sada se zbog reperkinog žiriranja u korist Teya Dore na udaru našao i njen suprug Marko Trmčić Krsma i to od strane navijača Partizana, čiji je i sam strastveni pripadnik. Marko je već godinama član pank benda JNA. Ovaj beogradski sastav posvećen je klubu iz Humske i njegovim navijačima. Bend je osnovan 2010. godine i nastao je radi podsećanja i kako su više puta isticali, "želje za vraćanjem subkulture koja je obeležila i davala uvek poseban šmek jugu i grobarima".

- Grobari Marku šalju uznemiravajuće poruke od kad se saznalo da MC Sajsi nije dala nijedan bod Breskvici, koja je strastvena navijačica crno - belih. Vrše pritisak na njega, uznemiravaju ga, ali mu pišu i da bi mu najpametnije bilo da se razvede od žene jer ih je svojim glasanjem izdala. Oni su jako besni što zbog njenog glasanja Anđela neće predstavljati Srbiju u Malmeu. Breskvica je velika grobarka, pa tako na svojim nastupima podgrejavala atmosferu uz pesmu Seke Aleksić "Crno i zlatno", kada nakon što ona otpeva deo strofe, publika dodaje stih: "Si*aj, Zvezdo", što se posebno sviđa navijačima Partizana - ispričao nam je naš izvor upućen u ovo dešavanje.

1 / 3 Foto: Printscreen/YouTube

Inače, i sama MC Sajsi je za medije ispričala da joj stižu pretnje i da nije očekivala da će njeno glasanje izazvati ovoliki revolt kod pojedinaca, kao i da je ona prihvatila poziv za žiriranje u "PZE", ne da bi došla da ocenjuje nečiju karijeru, već da izabere predstavnika za Evroviziju. Reperka je istakla da do sad nije imala prilike da bude u žiriju ovako velikog takmičenja i da je sve vrlo ozbiljno shvatila, te da nije trpela nikakav pritisak kako će da glasa. Na kraju je apelovala da se strasti smire, jer izgleda kao da smo zbog njenog glasanja na korak od građanskog rata i da neko vešto potpiruje tu podelu u društvu, ali i da je sve ovo stavilo njeno ime u fokus više nego bilo kog takmičara, što nije poenta Evrovizije.

Pozvali smo i reperku i njenog supruga, kako bismo i od njih čuli komentar na naša saznanja, ali nam se oni nisu javljali na pozive.

Sajsi MC, Breskvica
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs

Bonus video:

01:38:13

SCENIRANJE 25.06.2023. MILOMIR MARIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja