SVE SE SAZNALO: Otkriveno kako je Rada Manojlović upoznala misterioznog dečka, jedan detalj je posebno zanimljiv
Foto: Petar Aleksić, Printscreen Paparaco Lov

Novi Podaci

SVE SE SAZNALO: Otkriveno kako je Rada Manojlović upoznala misterioznog dečka, jedan detalj je posebno zanimljiv

Stars -

Rada Manojlović uživa u ljubavi s novim dečkom Vladom, koji radi za nju kao vozač.

Kako saznajemo, njega je pevačica zaposlila još dok je bila u vezi s kolegom Harisom Berkovićem. Tokom saradnje su se i privatno zbližili, a Vlada je počeo da gaji emocije prema njoj. Međutim, to je krio jer je bila zauzeta. Tek nakon njenog raskida s pobednikom "Zvezda Granda" priznao joj je da je zaljubljen u nju. Strpljivo je čekao da njih dvoje definitivno završe svoju ljubavnu priču, a znao da je da ona neće potrajati jer je Radin i Harisov odnos poslednjih meseci bio turbulentan, a onda je krenuo u osvajanje.

Rada Manojlović
foto: Printscreen/Paparaco lov, Petar Aleksić

- Rada i Vlada se poznaju nekoliko godina. Taj dečko nije poznat javnosti i ona ga je uspešno krila dok ih nije snimila kamera "Paparaco lova". Jeste on odavno zaljubljen u nju. Zapravo, odlepio je za pevačicom, ali je to kao džentlmen držao u sebi i nije hteo da se meša u njen odnos s bivšim dečkom. Uvek se trudio da profesionalno obavi svoj posao, da ona bezbedno stigne na tezge, gde ju je vozio, ali je u sebi čuvao emociju. Kada se njen emotivni život s Harisom definitivno završio, njih dvoje su se malo-pomalo zbližili i van, da kažem, posla. Najpre su postali prijatelji, a onda su se i s njene strane rodile simpatije - priča naš izvor.

Rada Manojlović
foto: Kurir televizija

Prema njegovim rečima, Rada drži privatni život u tajnosti jer se nekoliko puta opekla, pa zato i dalje u javnosti ne želi da prizna da je s Vladom u vezi i pored jasnih snimaka kako se ljube na ulici. - Ne želi da priča o svojim emocijama, niti da iznosi detalje s kim se zabavlja. Taj deo privatnog života želi ubuduće da sačuva samo za sebe. Lepo joj je s novim dečkom, uživaju, viđaju se i deluje da je ozbiljna veza u pitanju - završava naš izvor.

Rada Manojlović
foto: Kurir televizija

- Vlada je prvenstveno moj mnogo dobar prijatelj, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali nemam ni vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju i uskoro će sve biti objavljeno, tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena ni planova - rekla je Rada nedavno za Skandal.

Rada Manojlović
foto: ATA images

Prva javna veza koju je Rada imala bila je s Milanom Stankovićem, s kojim je posle raskida ostala u prijateljskim odnosima. Posle raskida sa njim uplovila je u vezu s bivšim košarkašem Momirom Gajićem. Veza s Berkovićem je ipak privukla najveću pažnju jer je on bio najveći Radin fan pre nego što se prijavio za takmičenje "Zvezde Granda".

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track