"ŽAO MI JE BRESKVICE, PESMA JOJ NIJE BILA HEVI, KOLIKU JE BURU IZAZVALA!" Grupa "Keni nije mrtav": Zadovoljni smo glasanjem
Foto: Printscreen/RTS

kurir televizija

"ŽAO MI JE BRESKVICE, PESMA JOJ NIJE BILA HEVI, KOLIKU JE BURU IZAZVALA!" Grupa "Keni nije mrtav": Zadovoljni smo glasanjem

Stars -

Grupa "Keni nije mrtav" oduševila je sve tokom takmičenja Pesma za Evroviziju. Iako nisu pobedili, doneli su zvuk rokenrola koji dugo nismo mogli da čujemo u takmičenju.

Sada su se uključili u emisiju Puls Srbije gde su domaćinu emisije Ivanu Gajiću otkrili kako se osećaju nakon finala.

- Sve je na mestu. Mislim da su ljudi i žiri izglasali najrelevantnijim redosledom. Tako da smo jako zadovoljni. Možda je meni malo žao zbog Breskvice, čisto zbog toga što je prošlo sve tako. Mislim da nije baš toliko hevi pesma, koliko je izazvala bure oko sebe - rekao je Matija.

Keni nije mrtav
foto: Kurir televizija

- Ja sam glasao za 8 osoba u finalu. Prvo sam glasao za Kurtića, onda za Konstrakta, pa za Zoriju, pa za Džordžija. Bukvalno za svakog ko mi se sviđa. Konkurencija je bila stvarno jaka i kao koga da izabereš tada - rekao je Mateja.

03:38

ŽAO MI JE BRESKVICE, PESMA JOJ NIJE BILA HEVI KOLIKU JE BURU IZAZVALA! Grupa Keni nije mrtav: Zadovoljni smo glasanjem

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

04:04

PRE DVE GODINE MI SE DESILO NEŠTO U GLAVI I NESTALA SAM! Zorja nakon PZE otkrila: Ova pesma je konačno završila taj period

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track