BILA ZVEZDA GRANDA, RIJALITI UČESNICA PA PRODAVALA POLOVNE STVARI Nakon STRAŠNE TRAGEDIJE, pronašla sreću, evo šta je sa BIG MAMOM
Foto: Pritnscreen

BILA ZVEZDA GRANDA, RIJALITI UČESNICA PA PRODAVALA POLOVNE STVARI Nakon STRAŠNE TRAGEDIJE, pronašla sreću, evo šta je sa BIG MAMOM

Stars -

Svetlanu Tanasić, poznatiju kao Big Mama, svi pamte kao učesnicu četvrte sezone "Zvezda Granda" i prve sezone "Farme". Međutim, mnogi nisu znali da je ona sada Svetlana Orlić, da je napustila rodnu zemlju i sreću pronašla u dalekoj Nemačkoj kraj supruga, kolekcionara bubnjeva.

Mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, zbog čega je veliki šok usledio kad je pevačica nestala sa scene.

- Svesno sam se povukla. U takmičenju "Zvezde Granda" sve je bilo turbulentno, ja sam htela da se prijavim i okušam svoju sreću, ali ni slutila nisam da ću daleko dogurati. Zahvalila bih se "Grandu" zaista na pruženoj prilici - rekla je za Kurir Big Mama, koja i dalje nastupa.

Big Mama
foto: Printscreen

- Ja i dalje nastupam, sada u Nemačkoj sa Ksenon bendom, a pored toga trenutno radim u Srpskom kulturnom centru, s folklorašima. To me ispunjava. Muzika je tu i uvek će biti. Muzičari su umetnici, a pevači umetnici na kvadrat.

Dugo se pričalo da prodajete svoje iznošene stvari.

Suzana Orlić, Big mama
foto: Privatna Arhiva

- Ja ću moje stvari da prodajem jer sam ih ja i kupila. Ti napisi su mi doneli duševnu bol. Kao estradni umetnik ne mogu da obujem jedne štikle dva puta. Ja sam htela da ih prodam jer nisam imala više gde da ih nosim, na kraju sam ih poklonila. Posle medijskih naslova ljudi su krenuli s pričom da maltene nemam leba da jedem, zbog čega su me prijatelji i svi poznanici pozivali i nudili mi pomoć.

Bonus video:

00:13

Teya Dora stize u Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track