ONI VOLE DA SEDE NA DVE STOLICE! Kolarov, Prijović, Tošić, Biševac uhvaćeni kako švrljaju sa strane, A ONE SU IH PUNO KOŠTALE
Foto: IOIO IMAGES / Alamy / Alamy / Profimedia, Ana Paunković, Privatna Arhiva, Damir Dervišagić, Vladislav Vodnev / Sputnik / Profimedia, Starsport

ŠvaLer gas

ONI VOLE DA SEDE NA DVE STOLICE! Kolarov, Prijović, Tošić, Biševac uhvaćeni kako švrljaju sa strane, A ONE SU IH PUNO KOŠTALE

Stars -

Za najveće zavodnike na javnoj sceni važe sportisti, a fudbaleri prenjače. Osim što su zgodni, imućni, popularni, uglavnom su veliki zavodnici, a kako dame pričaju odlično se snalaze u krevetu.

Jedina mana im je što vole da budu neverni.

Među onima o kojima se zna da sede na dve stolice su:Aleksandar Kolarov, Aleksandar Prijović, Milan Biševac, Zoran Tošić.

Da krenemo redom.

Kao bomba je pre nekoliko godina odjeknula vest kada je Kurir otkrio aferu između Kolarova i njegove tadašnje ljubavnice Kristine Mijalčević.Fudbaler je godinama u stabilnom braku sa suprugom Vesnom, ali se upustio u tajnu avanturu iz koje je dobio sina.

Kristina Mijalčević i Aleksandar Kolarov
Kristina Mijalčević i Aleksandar Kolarov

Sa druge strane, Nataša Šavija bila je kobna po njegovog kolegu Bambija. Njemu je Vojvođanka rasturila brak. Kada je Zoranova sada već bivša supruga Dijana pronašla škakljive poruke koje je slao svojoj ljubavnici Šaviji,zatražila je razvod i dobila ga je. Neke žene jednostavno ne praštaju izdaju.

Zoran Tošić, Nataša šavija
foto: Edin Naldandijan I Dado đilas

Doduše, ima i onih dama koje zbog starleta neće da izgube jaču polovinu. Ona je supruga Milana Biševca Ljijana. Jedna starleta koja se svim silama trudi da bude u javnosti, kontaktirala je medije i otkrila da je bila u ljubavnoj vezi s Biševcem, koji je u to vreme uveliko bio u braku. Iako se saznalo za aferu, supružnici su dali zajednički intervju i rekli da od razvoda nema ništa, i da nijedan skandal ne može da poremeti njihov skladan odnos.

Milan Biševac
foto: Starsport, Printscreen

Što se njihovog kolege Prijovića tiče i on može da se pohvali ljubavnim životom. Ali više tajnim nego bračnim. Iako je oženjen imao je vezu sa Ivanom Slipčević poznatijom kao Tačkasta Mara. Influenserka je,takođe,slaba na fudbalere. Ona je, podsetimo, nakon razlaza s nevenčanim suprugom uplovila u romansu s hrvatskim sportistom Markom Šimićem, o čemu je Kurir već pisao, a nakon njega je zavela i Aleksandra.Njih dvoje su, kako saznajemo, nekoliko meseci bili zajedno, ali ta tajna ljubav nije potrajala. Njihov odnos nije bio javnost zbog toga što je on u braku. Za njega se šuška da je i sa starletom iz Hrvatske koja je nedavno slavila rođendan u prestonici, ali koja još uvek nije poznata javnosti.

Aleksandar Prijović
foto: IOIO IMAGES / Alamy / Alamy / Profimedia, Printscreen

I bivši fudbaler Mateja Kežman je vodio buran ljubavni život. Nakon što je pre nekoliko godina ostavio suprugu Emiliju on se upustio u romansu sa Marijom Perković, sa kojom ima takođe sina. Ni ovaj odnos nije funkcionisao, pa je nakon četiri godine emotivne veze napustio i Mariju.Šuškalo se da je "glavni krivac"kraha njihovog braka devojka sa kojom je on i dan danas.

Reprezentacija Srbije, Mateja Kežman, Radovan Ćurčić
09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track