TAMARA MILUTINOVIĆ ISPROZIVALA SAJSI MC! Ove reči niko nije očekivao, objavila i NJENE KADROVE: Izvinjavam se mojim pratiocima
Foto: Damir Dervišagić

BURA

TAMARA MILUTINOVIĆ ISPROZIVALA SAJSI MC! Ove reči niko nije očekivao, objavila i NJENE KADROVE: Izvinjavam se mojim pratiocima

Stars -

Pevačica Tamara Milutinović je po svemu sudeći jedna je od onih osoba koje su iznenađene glasanjem članice žirija Sajsi MC na „Pesmi za Evroviziju“ koja numeri „Gnezdo orlovo“ koja je osvojila najviše podrške publike nije dala ni jedan jedini poen.

Na mrežama se danima ne stišava polemika oko toga da li je Breskvici pobeda ukradena, a kao „glavni krivac“ za ishod glasanja označena je Sajsi MC, s čime se složila i mlada pevačica.

Tamara Milutinović
foto: Printscreen Instagram/Youtube

-Uz dužno poštovanje prema Sajsi, njenom radu i njenoj umetnosti ne mogu da ostanem imuna na sve što se dešava trenutno. Moram napomenuti još i da ovim ne pokušavam da uvredim pesmu koja je otišla na Evrosong, štaviše obe su mi se dopale podjednako – započela je Tamara i nastavila sa pitanjima organizatoru:

Sajsi MC, Ivana Rašić
foto: Printscreen/Instagram

-Samo eto, volela bih da znam zašto i po kom osnovu nacionalna televizija, televizija za koju mi kao narod plaćamo pretplatu kako bi imala edukativne i kulturne sadržaje za našu decu ne vrednuje glas naroda koji bi u ovom slučaju trebalo da bude presudan? Takođe me zanima zašto pevač sa ovakvim vokabularom u pesmama dobija pravo da odlučuje o istom?

Tamara Milutinović
foto: Kurir televizija

Tamara je objavila i deo spota i pesme Sajsi MC „Ringe jaja“ koja bi zbog eksplicitnog sadržaja zahtevao oznaku 18 plus, zbog čega se javno izvinila pratiocima.

-Izvinjavam se svim svojim pratiocima što gledaju ovakav sadržaj na mom profilu - dodala je Tamara.

Kurir.rs/ Grand

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track