PEVAČICA BUDŽET KRPI SA BOGATOM KLIJENTELOM Šofer razotkrio ŠEMU elitne prostitucije! Sat joj do 500 €, a evo kome se daje za 50 €
Foto: Shutterstock

zaštićeni svedok

PEVAČICA BUDŽET KRPI SA BOGATOM KLIJENTELOM Šofer razotkrio ŠEMU elitne prostitucije! Sat joj do 500 €, a evo kome se daje za 50 €

Stars -

Poznata pevačica, koja je važila za veoma angažovanu i po klubovima, ali i raznim veseljima, povremeno, kada nema dovoljno nastupa, zamenjuje zamenjuje zanimanje najstarijim zanatom kako bi popunila svoj budže, budući da vodi život na visokoj nozi.

Ona je neko vreme pružala seksualne usluge bogatim i moćnim ljudima, za šta dobija pozamašne svote, ali za posebne klijente zna da bude i veoma darežljiva i da im da popust.

Ovo nam je ispričao nekadašnji vozač poznatog biznismena.

Elitna Prostitucija, prostitucija, Prostitutke, pevačica, prostitutka
foto: Shutterstock

"Za mene kao šofera, običnog čoveka iz naroda, estrada i javni svet je bio pojam. Ali kada sam se zaposlio kao lični vozač jednog biznismena i stekao njegovo poverenje, vrlo brzo sam ušao u njihov krug. Bio sam šokiran kada mi je predložio da se malo opustim uz jednu poznatu pevačicu, a i da malo zaradim", priča naš izvor.

Naime, kako je rekao, nije mu prvo bilo jasno kako to sve funkcioniše, a zarada ga je pre zanimala nego vremešna pevačica.

Prostitucija
foto: Shutterstock

"Objasnio mi je da mogu da zaradim 50 evra za jednu vožnju. Da odem po damu, odvedem je na određenu lokaciju, sačekam ispred zgrade sat vremena i potom vratim", objasnio mi je, što je mladom vozaču zvučalo primamljivo, te je pristao bez mnogo razmišljanja, naučio je da zažmiri na jedno oko.

Kad mu je u kola, oko 23 sata, kao prva mušterija ušla klijentkinja, bio je iznenađen, ali i uzbuđen jer je obožavao tu pevačicu i godinama je slušao i uživao u njenim pesmama. Do odredišta su razmenili nekoliko reči, strikno mu je rečeno da ne smara klijente. Čekao je u kolima, i ona je tačno posle sat izašla iz kuće, baš onako kako su mu i rekli.

"Kada sam uzimao novac, a isplaćuju odmah čim vratim kola, pitao sam da li sam dobro video i šta to ona radi u ponoć. Objasnili su mi da ona već duže vreme, povremeno, uzima klijente, za sat je dobra od 300 do 500 evra, zavisno šta se dogovore, čak je nekada i jeftinija za posebnu klijentelu. Kako je vidio da sam ja njen fan, odmah je rekao, ti ako želiš, možeš da je dobiješ za 50 evra. Srediću ti, to ti je jedna vožnja", ispričao je izvor šokiran, koji je još jedno vreme radio "vanredne" vožnje i odustao jer nije mogao nikako da bude deo tog sveta.

Bonus video:

08:37

STARS EP260

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track