FOLKER OTKRIO NAJDUBLJE TAJNE SVOJIH KOLEGA: "80% pevača imaju svoje ljubavnice, odu na turneju, sretnu neku i..." RASKRINKAO IH
Foto: Nebojša Mandić

šok

FOLKER OTKRIO NAJDUBLJE TAJNE SVOJIH KOLEGA: "80% pevača imaju svoje ljubavnice, odu na turneju, sretnu neku i..." RASKRINKAO IH

Stars -

Pevač Mile Kitić već decenijama je u braku sa pevačicom Martom Savić, a o svom odnosu sa suprugom neretko je govorio u javnosti.

Ipak, pevač se nikada nije libio da prizna da je supruzi bio neveran, te je jednom prilikom otkrio i da u tom momentu ima ljubavnicu.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Dragana Udovičić

Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam - rekao je Kitić, pa otkrio i najdublje tajne svojih kolega o kojima se do tada nije javno govorilo.

Mile Kitić
foto: Kurir televizija

- Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne "izlete". Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su "usputne stanice - rekao je on.

"Ne krijem da imam ćerku iz prvog braka"

Mile nikada nije krio da ima ćerku iz prvog braka, a o njoj je jednom prilikom i javno govorio.

Mile Kitić, Marta Savić
foto: Nemanja Nikolić, Dragana Udovičić

- Oženio sam se mlad, imam ćerku iz prvog braka. To nikada nisam hteo da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam hteo da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje dece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju - rekao je on svojevremeno u emisiji "Premijera".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track