"POPILA BIH KAFU SA BRESKVICOM" Marija Šerifović o Teya Dori i pretnjama koje svakodnevno dobija: Glasala sam...
Foto: Damir Dervišagić, screenshot RTS

"POPILA BIH KAFU SA BRESKVICOM" Marija Šerifović o Teya Dori i pretnjama koje svakodnevno dobija: Glasala sam...

Stars -

Marija Šerifović zaokružila je svoju turneju koncertom u Zagrebu gde je nastupila prvi put za 20 godina karijere.

Marija Šerifović
foto: Promo

Pevačica je na konferenciji za novinare govorila o sinu, karijeri i promenama u životu koje su se dogodile nakon dolaska bebe na svet, a onda se osvrnula i na aktuelna događanja i takmičenju "Pesma za Evroviziju" na kome je bila član stručnog žirija.

Takođe otkrila je detalje glasanja o kome se danima govori.

- Tog dana sam glasala u tri popodne, rekla sam sebi da sam svoju misiju završila i da sada mogu da navijam. Glasali smo fer i pošteno, srcem, i za kandidatkinju koja za takvu publiku i scenu u Malmeu ima najviše sreće. Ko god da je otišao, moju podršku bi imao. Svaki kandidat kada je odabran od strane svog naroda, mora da ode sa lepom energijom, apsolutno pozdravljen. Vidim nakon razgovora sa čelnicima RTS da imaju dosta problema prilikom odabira žirija koji upravo glasaju tako u dogovoru. Mogu biti predsednik ili član žirija zauvek, i glasaću razumno - rekla je Marija.

Teya Dora, Breskvica
foto: Printsxreen/Instagram

Nakon haosa na društvenim mrežama zbog glasanja i pretnji koji su dobili članovi žirija Marija je kratko odgovorila:

- Uka*ila sam se od straha, to je sve što ću reći.

Breskvica je nedavno progovorila o podeli javnosti zbog njene pesme i Teya Dorine, ali i članovima žirija. Tom prilikom je rekla da bi popila kafu isključivo sa Marijom.

Breskvica
foto: Printscreen RTS

- Apsolutno da bih popila kafu sa njom. Breskvica je talentovana devojka, karte su naprosto ove godine pale tako. Videla sam da ne želi više da se takmiči, mislim da je to pogrešno i treba opet da pokuša jer PZE treba mlade talentovane ljude - izjavila je Marija.

Marija Šerifović
foto: Promo

Pevačica je progovorila o svojoj majci koja blista od sreće zbog unuka i svako svoje vreme provodi upravo sa njim.

- Trudim se da se moj suverenitet i integritet neke strašne i opasne osobe ne naruši, međutim kažu ljudi da sam postala ludnica emotivna, što oduvek jesam bila, a život me je skrojio tako da to previše ne pokazujem. Plan je da se vratim u Beograd zbog snimanja “Zvezda Granda” i onda nastavljamo sa koncertima. Vrlo verovatno da će se turneja završiti u Beogradu. Verica je ta koja je stalno sa Mariom i ne mogu da je isteram iz kuće. Najluđa baba na svetu koja postoji - rekla je Marija.

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track