ZIJO VALENTINO ZAPALIO GRADILIŠTE! Muzičar se prisetio incidenta: Dobio sam otkaz posle tri dana! Ovako je izazvao požar
Foto: Pr

nije se dugo zadržao

ZIJO VALENTINO ZAPALIO GRADILIŠTE! Muzičar se prisetio incidenta: Dobio sam otkaz posle tri dana! Ovako je izazvao požar

Stars -

Pre nego što je postao poznati muzičar, Zijo Valentino, bavio se različitim poslovima kako bi zaradio za život.

Naime, nakon završetka škole pevač, koji je u braku s glumicom Martom Keler, je otišao u London kako bi se osamostalio i počeo sam da zarađuje. U tom gradu radio je u jednoj fabrici gde je bio najbolji radnik, međutim odlučuje da se vrati u rodno Sarajevo gde je situacija bila potpuno drugačija.

Zijo Valentino, Melburn
foto: Promo

– Kada sam se vratio nazad kući, hteo sam i dalje sam da zarađujem da mogu da finansiram svoju muziku. Radio sam svašta i zaposlim se na gradilištu. To gradilište se tek radilo, i nisam znao koliko je težak taj posao – prisetio se Zijo koji je ubrzo dobio otkaz.

– Tu sam bio najgori radnik i jednom je došlo do male vatre i ja sam otrčao prvi da pokažem kako nisam najgori. Posuo sam prvom kofom i napravio veliki požar jer je bio benzin i dobio sam otkaz nakon tri dana – otkrio je svojevremeno za domaće medije.

Kurir/Nportal/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:31

Aco Pejović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track