"MUVAJU ME U LIFTU I NA SEMAFORU" Dara Bubamara progovorila o udvaračima, pa spomenula i posao: Radim gde mi se radi!
Foto: Privatna Arhiva

"MUVAJU ME U LIFTU I NA SEMAFORU" Dara Bubamara progovorila o udvaračima, pa spomenula i posao: Radim gde mi se radi!

Stars -

Pevačica Dara Bubamara privlači pažnju gde god se pojavi.

Naime, Dara je sinoć na svoj nastup stigla u svom luksuznom belom mercedesu, a onda je otkrila kako doživljava 8. mart, koji je posvećen ženama.

Dara Bubamara
foto: PrintScreen

- Meni 8. mart ništa posebno ne znači, uvek sam tužna, jer je moja mama tada slavila rođendan. Najlepši poklon dobila sam od sina, buket sa cvećem i neko piće - rekla je Dara, koja je između ostalog priznala da je odbila dosta klubova da dođe da nastupa:

- Dođete u neku fazu gde ne morate da radite sve. Došla sam u tu fazu da radim gde mi se radi, gde mi odgovara atmosfera i publika - rekla je pevačica, pa otkrila sve o njenim udvaračima:

Dara Bubamara
foto: ATA Images

- Prođem na semaforu, izađem iz lifta, mene neko muva, a što se tiče neke veze, nemam je, bila sam na nekoj dijeti, jela sam voće i povrće, uveče me stigne kriza. Posvetila sam se sebi - završila je Dara.

Dara Bubamara
foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

Podsetimo, pevačica Dara Bubamara neretko je imala problema zbog bahate vožnje i parkiranja svojih besnih automobila, a nedavno je to opet uradila u Novom Sadu.

Naime, na Instagram stranici osvanula je fotografija nepropisno parkiranog Darinog automobila marke "mercedes". Ona je parkirala na deo trotoaru, dok je drugi deo auta na kolovozu.

Inače, Dara se nekoliko puta i javno hvalila da se bahato parkira, a u centar skandala nedavno se našla jer je navodno dala maloletnom sinu da vozi besnu mašinu.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track