PRVA MIS SRBIJE SE UDALA ZA ŠESTOKOG MOMKA! Rodila decu 22 godine starijem KONTROVERZNOM BIZNISMENU, putuju i uživaju u luksuzu
Foto: Printscreen Facebook

sve im je potaman

PRVA MIS SRBIJE SE UDALA ZA ŠESTOKOG MOMKA! Rodila decu 22 godine starijem KONTROVERZNOM BIZNISMENU, putuju i uživaju u luksuzu

Stars -

Mirjana Božović bila je prva zvanična mis Srbije i predstavljala je našu zemlju na izboru za mis sveta 2007. godine u Kini.

Mirjani je te godine egzotična lepota i te kako pomogla da bude primećena.

Studirala je građevinu i sanjala je da će jednog dana da bude građevinski inženjer čija su specijalnost mostovi.

Međutim, put ju je odveo na sasvim suprotnu stranu. 2010. godine postaje deo ekipe koja je ušla u rijaliti "Farma" i time iznenadila mnoge.

Po izlasku iz rijalitija, dogodila joj se i fatalna ljubav. Upoznala je 22 godine starijeg biznismena Željka Rutovića. Ljubav je planula i ubrzo su se venčali. Mirjana nije marila što je Željko 90-ih važio za "kontroverznog momka sa asfalta".

Kada se udala za Rutovića, Mirjana se potpuno povukla iz javnosti. Postala je majka, a usledila su putovanja svetom i uživanje u luksuzu.

U martu 2012. godine dobili su sina Ognjena, a venčali su se u novembru 2013, da bi potom dobili i blizance, devojčicu Radmilu i dečaka Vasilija.

Rutović je vlasnik hotela, kockarnica i lanaca brze hrane, a iz prethodnih veza i brakova on ima još petoro dece.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track