BRESKVICA ODGOVORILA VOJAŽU NAKON PRIZNANJA DA MU JE TEYA DORA BILA FAVORIT! Evo šta mu je poručila, njena reakcija sve govori
Foto: Damir Dervišagić, ATAImages

uzvratila udarac

BRESKVICA ODGOVORILA VOJAŽU NAKON PRIZNANJA DA MU JE TEYA DORA BILA FAVORIT! Evo šta mu je poručila, njena reakcija sve govori

Stars -

Anđela Ignjatović Breskvica sletela je na aerodrom "Nikola Tesla" iz Ciriha, gde je imala prvi nastup nakon takmičenja na "Pesmi za Evroviziji", te je odgovorila bivšem dečku Mihajlu Veruoviću Vojažu, koji je otkrio da mu je Teya Dora bila favorit.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa Teya Dorom i šta misli o protestima zbog toga što nije njena pesma pobedila, odgovorila je:

Anđela Ignjatović Breskvica
foto: Kurir televizija

- Nas dve smo super, top smo, čujemo se. Internet me uopšte više ne zanima. Iskreno, radim, imam mnogo posla... - rekla je Breskvica i dodala:

- Nisam videla, jer sam u tom trenutku letela. Nisam ispratila, nemam blage veze šta se desilo. To dvoje meni znače koji su se pojavili jer me podržavaju. Rekla sam da sam završila sa tom temom.

Teya Dora, Breskvica
foto: Printsxreen/Instagram

Njen bivši dečko Vojaž, rekao je da je njegov favorit bila Teya Dora i da mu je drago što je ona pobedila, a Breskvica je sada uz osmeh reagovala na to, čime je stavila do znanja da se nije mnogo potresla:

- Dobro. I moj favorit je otišao - rekla je kratko.

kurir.rs/blic

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track