JK ODGOVORILA CECINOJ STILISTKINJI NA UVREDE: Šokirana sam da plaća nekom da izgleda ONAKO, neka nastavi da joj RADI O GLAVI...
Foto: Printskrin / You Tube, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

reagovala

JK ODGOVORILA CECINOJ STILISTKINJI NA UVREDE: Šokirana sam da plaća nekom da izgleda ONAKO, neka nastavi da joj RADI O GLAVI...

Stars -

Jelena Karleuša, nedavno se našla na meti uvredljivog komentara modne stilistkinje Elene Nikolaevne, koja ju je nazvala transrodnom uz bujicu pogrdnih reči.

Poznato je da je JK doživela veliki uspeh i pridobila brojne komplimente iz čitavog sveta, nakon što je na nedavno završenoj Nedelji mode u Parizu prošetala pistom, što se po svemu sudeći Eleni nije dopalo.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram, Milosphh

Ona je ispod Jelenine fotografije s revije brenda "Vetements" ostavila komentar koji je mnoge šokirao. U uvredljivom komentaru na engleskom jeziku je napisala sledeće:

- Da li je Karleuša platila (učešće na reviji, prim. aut.) ili zapravo mislite da je transrodna i da je to razlog za zaposlenje? - upitala se Nikolaevna, nakon čega su usledili brojni negativni komentari drugih korisnika, koji su je nazivali ljubomornom zbog Jeleninog uspeha u Parizu.

JK je odlučila da u svom stilu odgovori:

- Imam potrebu da reagujem na ovo. Jasno i glasno. Iako je ova nebitna osoba htela da me uvredi ovim, mene poređenje sa transrodnim osobama ne vređa. Imam puno prijatelja koji su T i LGBT i poređenje s njima me ne vređa. Da sam transrodna, moja glava bi takođe bila visoko podignuta. Teško je biti Jelena Karleuša na meti svakom ološu, ali je biti transrodna osoba na Balkanu i dalje mnogo, mnogo teže. Najteže je biti dobar čovek. PS: (Šokirana sam da Ceca plaća nekom da izgleda onako. Sada vidim ko joj radi o glavi, živa bila i radila joj još dugo).

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

Inače, ova stilistkinja sarađuje s mnogim našim pevačicama, a posebno je bliska sa ženskim delom porodice Ražnatović. Ona već duže vreme sarađuje sa Anastasijom Ražnatović, koju je stilizovala za skoro sve spotove u njenoj dosadašnjoj karijeri, a odnedavno i sa Cecom.

stars  12.03.2024.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

07:23

STARS EP 262

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track