JAHTA OD 6.000.000 €, 6 SPAVAĆIH SOBA! Zavirite u unutrašnjost BRODIĆA Lepe Brene! Na mermernom STOLU guta evrića, sami LUKSUZ
Foto: Petar Aleksić, Privatna arhiva

JAHTA OD 6.000.000 €, 6 SPAVAĆIH SOBA! Zavirite u unutrašnjost BRODIĆA Lepe Brene! Na mermernom STOLU guta evrića, sami LUKSUZ

Stars -

Pevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju svoju jahtu, koja, prema pisanju medija, košta oko 6.000.000 evra. A iako je dosta pričala o njoj, pevačica je sama otkrila da ima šest spavaćih soba.

Bračni par Živojinović vole da svako slobodno vreme, čim otopli, da ode na svoju jahtu, kojom plove najčešće po Jadranskom primorju od Rijeke do Budve.

Lepa Brena, Boba Živojinović, blur deteta
foto: Kurir

- Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osveživači kreativnosti našeg uma - otkrila je jednom Brena.

Pevačica često ugosti na svojoj jahti rodbinu, prijatelje i kolege, a kada se usidre na obalu, šetači na obali mogu da vide kako se vesele i provode.

Brena Lepa
foto: Printsceen Facebook

Njen izgled spolja je slikan mnogo puta, a njena prijateljica Mirjana Antonović svojevremeno je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila je fotografije kako jahta izgleda iznutra.

1 / 5 Foto: Printscreen/Facebook

"Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti da uživam", napisala je Mirjana, Brenina prijateljica pokazavši sav luksuz.

Brena Lepa
foto: Printsceen Facebook

Dnevni boravak je prostran, sa velikim televizorom, a na mermernom stolu, sem poslastica i voća, vidi se i novčanik pun evrića. Jedna od spavaćih soba imala ima čak i svoje kupatilo, a vodilo se o svakom detalju pa su i peškiri brendirani i u nijansi pločica.

Lepa Brena
foto: Privatna Arhiva

- Pa to je jedan lep brodić od nekih 100 fita, sa pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Želeli smo sebi da priuštimo nešto jer je bila specifična situacija - govorila je Brena.

- Obožavam more i vodu. A volim i brodove. Naravno da nisam stigla da obiđem sve što sam želela - rekla je Brena u ranijem intervjuu.

Bonus video:

00:42

Ognjen odveo kući Peruna i Minu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja