SEVERINA U BELOM RASPAMETILA ČITAVU NACIJU! Pevačica se pojavila u kombinaciji koja ostavlja bez daha, pa krenula da UVIJA TELO
Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

SEVERINA U BELOM RASPAMETILA ČITAVU NACIJU! Pevačica se pojavila u kombinaciji koja ostavlja bez daha, pa krenula da UVIJA TELO

Stars -

Beogradsko arhitektonsko čudo, Hala 3 na Sajmu, bila je mesto okupljanja najpoznatijih faca iz sveta mode, a tema koju je nametnuo prvi broj domaćeg izdanja, su bile granice između zemalja, između ljudi, one fizičke i one zamišljene.

Severina Vučković rado je pozirala okupljenim medijima u dizajnerskoj haljini bele boje. Haljinu karakteriše klasičan, ženstven kroj maksi dužine i istaknutog deholtea. Detalji koji samu haljinu čine nesvakidašnjom su dubok šlic pri dnu sa zadnje strane, kaiš koji ističe struk i deholte koji je uokviren širokim bretelama.

Poseban akcenat je na raskoši i "oldgold" stilu, te je čitava priča završena gornjakom poput bolera, sa vrlo bogatim nedovršenim rukavima, što daje posebnu eleganciju ovoj haljini. Pevačica se odlučila za krupne komade luksuznog nakita: kristalne minđuše i zlatno prstenje koje joj je blistalo sa ruku. Možete primetiti i je ove sezone pravi hit "no makeup look", te je Seve ovo odlično ponela. Kreatora je i sama pevačica javno pohvalila.

- Mihano Momosa. Samo sam ga pitala "ljubavi, da li se ja to ponovo udajem" - nasmejano je priznala pevačica.

Severina
foto: Printscreen/instagram/severina

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:23

STARS EP 262

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track