"IZBOR HRVATSKE PESME ZA EVROVIZIJU JE TOTALNI PROMAŠAJ!" Dado Topić za Kurir BEZ DLAKE NA JEZIKU! Evo šta je rekao za Teya Doru
Foto: Kurir Televizija, Printscreen/RTS

evrovizija

"IZBOR HRVATSKE PESME ZA EVROVIZIJU JE TOTALNI PROMAŠAJ!" Dado Topić za Kurir BEZ DLAKE NA JEZIKU! Evo šta je rekao za Teya Doru

Stars -

U emisiju Puls Srbije uključila se legenda ex jugoslovenskog roka Dado Topić.

Rekao je da se oseća dobro i da se tranutno bavi nekim zanimljivim stvarima:

- Jako sam dobar, imam puno posla. Radim neke interesantne stvari za 2024. godinu. Tako da biće puno aktivnosti, puno koncerata i tome se veselim. Ja sam u stvari svirač. Ja volim gitaru u ruku i sa bendom na turneju. Tako da me to ispunjava i raduje. I ove godine, baš nakon svih ovih sezona korone i povuci potegnije, ovo će biti jako dobra godina za mene.

Dado Topić
foto: Kurir televizija

Prisetio se perioda kada je sa kultnim hitom "Princeza" koji je izvodio zajedno sa Slađanom Milošević pobedio na jugoviziji.

- Prvo, ta prva Jugovizija ili izbor za Euroviziju sa Slađanom, to je bilo nešto božanstveno. Nas dvoje smo kao mladi, relativno mladi pevači, ja sam malo stariji i Slađana je puno mlađa - mi smo to doživeli kao jedan trenutak kada je celi svet bio pred nama. Onda svi smo očekivali neka čuda, međutim to je bilo kontraproduktuivno. Ko god je otišao na televiziju posle kratkog vremena, se izgubio na nekim tim prostorima neke lažno obećavajuće slave i uspeha. Moja iskustva nisu baš sjajna po pitanju nekih velikih rezultata nakon nastupa na Eurosongu.

06:01

IZBOR HRVATSKE PESME ZA EVROVIZIJU JE TOTALNI PROMAŠAJ! Dado Topić za Kurir BEZ DLAKE NA JEZIKU! Evo šta je rekao o Teya Dori

Kaže da ne prati mnogo Evroviziju, ali da ipak nekako sazna njemu važne podatke:

- Mada to nije nekako moj fah, ja uvek uspem da doznam informacije koje su mi bitne. Gledao sam izbor za Doru, gledao sam izbor u Beogradu i kada bi povukao neku paralelu, mislim da je izbor hrvatske pesme totalni promašaj. A ova srpska pesma čini mi se onako jedan interesantan aranžman, ima nešto novo u svemu tome, tako da po pitanju tog nekog autentičnog, novog muzičkog izraza, mislim da je Srbija u velikoj prednosti.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:58

STARIJA MUZIKA SE NARUČUJE JER MODERNA BAŠ I NE VALJA Željko Vasić: Postoji marketing, ljudi više ne pitaju i ne procenjuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track