VODITELJ PINKA SVEDOK ZEMLJOTRESA U CRNOJ GORI: Baš se treslo! Božo Dobriša opisao agoniju: Samo što mi slika nije pala na glavu
Foto: Printscreen/Instagram

VODITELJ PINKA SVEDOK ZEMLJOTRESA U CRNOJ GORI: Baš se treslo! Božo Dobriša opisao agoniju: Samo što mi slika nije pala na glavu

Stars -

U četiri sata i šest minuta, zemljotres jačine 5,4 stepena po Rihterovoj skali potresao je teritoriju Crne Gore, a podrhtavanje tla osetilo se i u Srbiji, kao i u Bosni i Hercegovini.

Naime, mnogi su već na društvenim mrežama počeli da dele iskustva posle jakog potresa koji je zatresao ceo region, oglasio se i voditelj televizije Pink u Crnoj Gori Božo Dobriša.

Božo Dobriša
foto: Printscreen/Amidži šou

On je opisao strahote zemljotresa, ističući da samo što mu slika sa zida nije pala na glavu, te i da je zemljotres bio baš jak.

- Veliki zemljotres je pogodio Crnu Goru, ali baš veliki. Dugo je trajao i jak je bio. Ljudi su u panici, treslo se kao nikada do sada. Niko ne spava, svima je upaljeno svetlo u kućama. Baš se treslo. Ovako nešto u Kotoru se dugo ne pamti. Samo što mi slika nije pala na glavu - istakao je Boža Dobriša.

Pevačica Sanja Vučić takođe se oglasila oko zemljotresa. Ona je na društvenim mrežama napisala da ga je osetila i kako nije sigurna da li je zaista zemljotres ili joj neke mračne sile drmaju krevet.

Kurir.rs/Pink/Preneo: I.L.

Bonus video:

00:10

Evo gde je pobegla trudna Sanja Kužet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track