NAKON ŠUŠKANJA O ODNOSU SA KIK-BOKERKOM DŽEJLA OTVORILA DUŠU! Progovorila i o Karleuši, ovakav odgovor niko nije očekivao
Foto: Printscreen/Instagram

NAKON ŠUŠKANJA O ODNOSU SA KIK-BOKERKOM DŽEJLA OTVORILA DUŠU! Progovorila i o Karleuši, ovakav odgovor niko nije očekivao

Stars -

Pevačica Džejla Ramović je otvorila dušu i pričala o detaljima kako svog privatnog tako i poslovnog života za koje malo ko zna.

Džejla se u jednom trenutku dotakla i njenog ljubavnog života, koji ne prestaje da zanima široke mase, a nedavno se pisalo i da je bliska sa kik-bokserom iz Novog Sada:

Džejla Ramović
foto: Instagram, Damir Dervišagić

- Zanima me taj fenomen interesovanja za moj privatni život!? Nemam ja tu šta da objašnjavam mnogo! Ljubav me pokreće i baš se predam! U vezi sam divna - rekla je pevačica.

Džejla Ramović
foto: Printscreen

Džejla je bez zadrške pričala i o svojim koleginicama sa kojima je upoređuju. Jedna od njih je i uspešna muzička zvezda Ilma Karahmet za koju je imala samo reči hvale:

- Drago mi je što si me to pitao. Ilma i ja se poznajemo, upoznale smo se na Oskaru popularnosti u Banja Luci. Ja nju jako poštujem i cenim, čak i njene pesme pevam na svojim nastupima. Evo baš sada kada sam dolazila slušala sam njene pesme u taksiju. Nema tu nikakvog rivalstva - priznala je ona.

Jelena Karleuša
foto: Kurir TV

Za kraj je Džejla otkrila sa kojom pevačicom bi volela da ukrsti glas.

- Eto na primer Jelena Karleuša ima jako teške pesme! Pesme “Tihi ubica” i “Ne smem da se zaljubim u tebe” su mi jedne od omiljenih . Volela bih da snimim duet sa njom, bila bi to divna saradnja. Ne bi tu moralo ništa da se menja! Ja bih ostala ja, ona bi ostala ona - rekla je Ramovićeva za "Hype".

Kurir.rs/ Emisija “Chit Chat sa Nemanjom”

Bonus video:

00:22

Džejla Ramović u Crnoj Gori drugu noć posle Nove godine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track