OVO JE BIVŠI MUŽ TAČKASTE MARE! Izgleda kao turski glumac, žene su slabe na njega: Zajedno su uživali u Nemačkoj, a onda je PUKLO
Foto: Printskrin/Instagram

razvod joj je teško pao

OVO JE BIVŠI MUŽ TAČKASTE MARE! Izgleda kao turski glumac, žene su slabe na njega: Zajedno su uživali u Nemačkoj, a onda je PUKLO

Stars -

Srpski biznismen Branko Babić i modna influenserka, Ivana Slipčević, poznatija kao Tačkasta Mara, obelodanili su nedavno njihovu romansu kada su na svojim mrežama podelili zajedničke fotografije.

Inače, Ivana iza sebe ima brak sa izvesnim Bojanom sa kojim je živela u Nemačkoj, a sada su se na društvenim mrežama pojavile njihove zajedničke fotografije, te mnogi komentarišu da Marin bivši muž izgledao kao turski glumac i maneken, a na njegovu lepotu retko koja žena ostaje ravnodušna.

Tako su oni jednom prilikom slavili 5 godina ljubavi, što je Bojan javno podelio sa svima, a tu sliku možete pogledati iznad.

Tačkasta Mara je redovno na svojim društvenim mrežama delila slike dok je bila u ljubavi sa Bojanom, a jednom prilikom mu se obratila emotivnim rečima:

"Večeras sam prelistala sve slike, od prve, prve, prve slike koju smo napravili zajedno (tačno 3 sata) od prve večeri. I kao da sam gledala neki film, čitala knjigu, smejala sam se, vraćala film, sećala se, plakala sam. Mnooogo uspomena sa tobom, mnogo. Prosto želim da se ove slike nađu ovde, na mom profilu, da ne ostanu u samo u telefonu. Volim te zašto što si ti moj ortak, ljubav i prijatelj." - napisala je Tačkasta Mara tada.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

08:28

STARS EP 265

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track