JEDNA STVAR POVEZUJE JELENU KARLEUŠU I KSENIJU PAJČIN! Sve se desilo 1999. godine, postoje i jasni DOKAZI, iscurila ISTINA
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Nikolić

ZANIMLJIVO

JEDNA STVAR POVEZUJE JELENU KARLEUŠU I KSENIJU PAJČIN! Sve se desilo 1999. godine, postoje i jasni DOKAZI, iscurila ISTINA

Stars -

Ksenija Pajčin, jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima koja je tragično nastradala, osim pevanjem, bavila se i plesom.

Zbog tog talenta je čak radila i sa koleginicama, a jedna od saradnji koju je imala bila je sa Jelenom Karleušom.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen

Sve se dešavalo 2004. godine, kada je Jelena nastupila na "Beoviziji", želeći da pesmom "Moli me" predstavlja našu zemlju na Evroviziji. Za baš taj nastup, koreografiju je radila Ksenija.

Nažalost, iako je važila za favorita publike, od žirija nije slavno prošla jer joj je samo jedan član dodelio poene. Ipak, ona je dobila nagradu za scenski nastup, a koju je preuzela upravo Ksenija.

Kada je izašla na scenu, umesto klasičnog govora, samo je rekla "Strašno". Na pitanja novinara o čemu se radi, ovako je govorila:

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

- Pa strašno je to što je Jelena Karleuša dobila samo jednu nagradu. Po mom mišljenju, ona je drugo mesto. Prvo mesto je, naravno, Željko Joksimović i "Lane moje", a odmah posle njega je Jelena - kazala je ona tada, piše Kurir.

Inače, to nije bio prvi put da njih dve sarađuju. Ksenija je Karleuši radili koreografije još tokom devedesetih, kad su obe bila na počecima svojih karijera. Pre deset godina Jelena je na Fejsbuk stranici podelila video na kojem su njeni nastupi za pesme "Trauma" i "Beznadežan slučaj" iz 1999, a u opisu je navela:

- 1999. Koreograf Ksenija Pajčin.

Kurir / 24sedam / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

08:28

STARS EP 265

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track