NOVI BIZNIS! Brenin mlađi sin Viktor ulaže novac u gradnju luksuznih kućica na Zlatiboru
Foto: bane.m / Alamy / Alamy / Profimedia, Nenad Kostić, Petar Aleksić

TURIZAM

NOVI BIZNIS! Brenin mlađi sin Viktor ulaže novac u gradnju luksuznih kućica na Zlatiboru

Stars -

Sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića Viktor postao je pravi biznismen.

Mlađi naslednik muzičke zvezde i proslavljenog sportiste karijeru je počeo kao ugostitelj, onda se prebacio na nekretnine, da bi nedavno odlučio da se oproba i u turizmu.

Viktor Živojinović, Lepa Brena
foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir saznaje, Viktor je u potrazi adekvatnim placem na Zlatiboru kako bi zidao luksuzne kućice za odmor na planini. Viktor nikada nije bio zainteresovan za posao u javnoj sferi. Bavio se isključivo poslovima koji nisu vezani za estradu i koji nisu zahtevali njegovo pojavljivanje pred kamerama ili u novinama, a već neko vreme ima i firmu za čišćenje i sređivanje dvorišta.

Viktor Živojinović
foto: Damir Dervišagić

- Viktor radi punom parom kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Brena i Boba su ponosni na njega. Sve stiže i maksimalno je posvećen radu. Prijatelji su mu sugerisali da bi se on odlično snašao u turizmu i preporučili neke lokacije za zidanje kućica za odmor. Njemu se to jako dopalo i sad samo treba da se odluči za jednu od njih. Uglavnom su daleko od centra i u delu planine na kojem se dosad nije mnogo zidalo. Pogledao je projekte i uskoro će da ode na Zlatibor da na licu mesta sve pogleda. Razgovarao je s prijateljima koji su već ušli u sličnu investiciju i oni su prezadovoljni. Za Breninog sina je ovo izazov i sve ukazuje na to da će on brzo da se upusti u ovu biznis avanturu - priča naš izvor blizak Živojinovićima.

Lepa Brena, Viktor Živojinović
foto: Damir Dervišagić

Prema njegovim rečima, on je finansijski nezavisan i odavno sam zarađuje:

- Odavno on sam zarađuje za sebe i obrće svoj novac kako smatra da treba. Ima dobre konekcije i ovaj projekat će mu samo dobro doći da se pozicionira na tržištu ugostiteljstva i turizma. Oni porodično izdaju lokal na Zlatiboru, a postoji mogućnost da on i to preuzme. Realizacija svih poslova mu je u planu ovoga leta. Viktor ima smisla za biznis. Em što živi u porodici koja ima razvijenu delatnost u biznisu, em što je školovan, a sada se tačno pronašao u poslu koji proširuje na razne načine - završava naš izvor. Lepa Brena i porodica su naglasili da ne daju izjave za Kurir, pa ih ovim povodom nismo zvali.

01:23

GOGA SEKULIĆ I KATARINA GRUJIĆ ŠOKIRANE ODGOVOROM VUKA MOBA! Pevač otkrio usred emisije: Evo sa koliko žena je bio

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track