KO JE ŽENA ZDRAVKA ČOLIĆA? Nikad se ne pojavljuje u javnosti, JEZIV događaj napravio im je PAKAO od života, a evo šta je završila
Foto: Tamara Trajković, Kurir

KO JE ŽENA ZDRAVKA ČOLIĆA? Nikad se ne pojavljuje u javnosti, JEZIV događaj napravio im je PAKAO od života, a evo šta je završila

Stars -

Zdravko Čolić, iako je ušao u osmi deceniju, i dalje je miljenik žena. Baš kako je i bilo od kada je kročio na estradnu scenu. Mnoge su ga želele, a jedna ga je osvojila. Njegova supruga Aleksandra, majka njegove dve ćerke.

Ona ne voli medijsko eksponiranje. Posvećena je porodici i gotovo ju je nemoguće videti je sa suprugom na nekom događaju.

Poslednji put Aleksandra je viđena pre dva leta kada je s ćerkama došla na Čolin nastup u najvećoj diskoteci na Crnogorskom primorju i tada se trudila da bude neprimetna.

Aleksandra Čolić
foto: Nemanja Nikolić

Aleksandra i Zdravko su se venčali 1. maja 2001. godine. On je tada imao 50 godina. Pre toga su se zabavljali 11 godina. Upoznali su se dok je ona studirala geografiju.

Jednom prilikom je otkrio da ga je Aleksandra osvojila svojom jednostavnošću. I svi oni koji su je videli upravo su to rekli. Potpuno opuštena žena, koja nije opterećena slavom svog muža.

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu - ispričao je svojevremeno Čola u jednom od intervjua.

1 / 7 Foto: Kurir

Inače, njegova supruga je jednom prilikom napravila presedan pa je pristala da se pojavi u jednom spotu svog supruga. Ona se pojavljuje u poslednjem kadru videa za numeru "Tebe čuvam za kraj".

Na njenu odluku da se ne ekponira u javnosti uticao je jedan nemili događaj o kojem je Čola pričao.

- Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti - rekao je Čola u jednom intervjuu.

Bonus video:

01:12

Lepa Brena i Čola napravili ludnicu na Kopaoniku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track