SAŠA VIDIĆ OSETIO DA MU SE BLIŽI KRAJ, NAPISAO TESTAMENT: Najveća želja mu je bila da pomaže ljudima, evo šta je OSTAVIO U AMANET
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

SAŠA VIDIĆ OSETIO DA MU SE BLIŽI KRAJ, NAPISAO TESTAMENT: Najveća želja mu je bila da pomaže ljudima, evo šta je OSTAVIO U AMANET

Stars -

Saša Vidić, srpski kretor, iznenada je preminu u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi u aprilu prošle godine.

Vidić je poslednjih godina često putovao u Italiju, gde je posećivao gradove i razgledao nekretnine u želji da pazari stan.

- Saša je ostavio pismo u kome sve nasledstvo poklanja talentovanim modnim kreatorima koji tek treba da se školuju za modnu industriju. On dobro zna koliko je njegov put bio trnovit, a uvek je verovao da talenat mora da ispliva, pa je tako maštao da pomaže mladima da lakše ostvare svoj san - otkrio je tada izvor blizak Vidiću.

Saša Vidić, KBC Bežanijska kosa
foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

- Pred smrt je prodavao svoj stan na Novom Beogradu, jer je želeo da se preseli u Istru, a odatle da krene sa poslom u Italiji, gde je planirao da kupi više nekretnina.

- Nažalost, ništa od toga nije uspeo da realizuje, ali kada je shvatio da mu se bliži kraj, ostavio je poruka da sve što ima ostavlja u neki humanitarni fond iz kog će se finansirati budući mladi kreatori.

kurir.rs/alo/preneo I.L.

Bonus video:

00:07

Ovde je Saša Vidić proveo poslednje dane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track