VRATILE SE IZ ILEGALE PA POMAŽU OBOLELIMA! Jala i Buba donirali 50.000 KM bolesnoj deci
Foto: Printscreen/Instagram

lep gest

VRATILE SE IZ ILEGALE PA POMAŽU OBOLELIMA! Jala i Buba donirali 50.000 KM bolesnoj deci

Stars -

Nevladina organizacija “Srce za decu obolelu od raka” objavila je na društvenim mrežama da su ih posetili reperi Jala Brat i Buba Koreli. Tokom posete ovoj organizaciji donirali su 50.000 KM.

Na svom službenom fejsbuk profilu otkrili su kako ovaj dvojac godinama pomaže organizaciji “Srce za decu obolelu od raka”.

– Ovaj put su učinili isto i mnogo više. Obradovali su decu i roditelje svojom posetom u Roditeljskoj kući. Uveselili ih poklonima. Pored svog prisustva u ovom mesecu dobročinstva sa sobom su doneli i dobro delo, donaciju u iznosu od 50.000 KM.

Ovom donacijom su obezbedili sigurno funkcionisanje jednog apartmana u Roditeljskoj kući i nabavku lekova, ostalih medicinskih potrepština, usluga i zahvata koje naša deca budu trebala u narednom periodu – napisali su iz Organizacije te se zahvalili muzičarima.

– Divno je imati ovakve prijatelje pored sebe – zaključili su objavi koja je u samo nekoliko sati pokupila više od hiljadu lajkova.

Kurir / Naj-portal.com / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:59

POČETAK KRAJA: Buba Koreli i Jala Brat doživeli potpuni FIJASKO, bez srpske publike PUKLI, novi album doživeo suvi DEBAKL!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja