SOFIJA RAJOVIĆ POSLALA PORUKU JELISAVETI ORAŠANIN! Glumice stupile u kontakt nakon priče da su Teodosić i ona imali aferu
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

trio fantastiko

SOFIJA RAJOVIĆ POSLALA PORUKU JELISAVETI ORAŠANIN! Glumice stupile u kontakt nakon priče da su Teodosić i ona imali aferu

Stars -

Čini se da je poslednjih dana glavna tema vezana za estradu razvod, budući da se sve glasnije šuška da je došlo do kraja ljubavi između Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, a danas je svoj krah braka priznala i glumica Sofija Rajović.

Odmah nakon Sofijinog priznanja mnogi su počeli da povezuju njen razvod sa navodima da između nje i Teodosića nešto postoji, kao što se šuškalo i pre nekoliko godina.

Sofija Rajović
foto: Damir Dervišagić

Glumica se oglasila ovim povodom, te otkrila da se čula sa svojom koleginicom.

- Upravo sam poslala Jelisaveti poruku: "Izvini molim te što uvukoše i vas u ovu priču". To nikad nije ni bila istina za početak, a kamoli sad. Samo se desilo da ste saznali da sam se razvela u isto vreme kada se šuška i o njima - otkrila je Sofija, pa nastavila:

- Ja ne znam šta se sa njima dešava. Rekla mi je: "Uvlače nas sve". Ja ne znam ni da li se ljudi razvode. Ja Jelisavetu poštujem kao koleginicu, imam lepo mišljenje o njoj, ali nemam ideju stvarno o njenom privatnom životu. A to je i normalno, podvlačim tri puta - zaključila je ona.

Miloš Teodosić, Jelisaveta Orašanin
foto: Beta/Branislav Božić, Damir Dervišagić

Podsetimo, Sofija je i ranije negirala da je imala nešto sa Teodosićem.

- Nismo nikada bili zajedno. To je primer da svako može da plasira priču koju želi, a da se glavni akteri i ne pitaju za istinitost te informacije. Mislim da je krajnje vreme da se na tu priču stavi tačka, ako ni zbog čega drugog, onda iz poštovanja prema Jelisaveti i njemu - ogradila se tada Sofija.

Kurir / Stori / Republika / Preneo: Lazar Stanušić

.Bonus video:

00:26

Sofija Rajović na medenom mesecu iz snova

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja