EVO KROZ ŠTA NIKOLINA PIŠEK PROLAZI ZBOG PAMETNE VILE U ZAGREBU! Miša Grof joj zabranio prodaju, a ona sada iznenadila: Plačem...
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

donela je odluku da se posveti renoviranju

EVO KROZ ŠTA NIKOLINA PIŠEK PROLAZI ZBOG PAMETNE VILE U ZAGREBU! Miša Grof joj zabranio prodaju, a ona sada iznenadila: Plačem...

Stars -

Voditeljka Nikolina Pišek donela je odluku da se posveti renoviranju svoje luksuzne vile u Zagrebu, koju je gradila sa svojim pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem.

Ova nekretnina u Zagrebu se prostire na impresivnih 400 kvadratnih metara, smeštena na zemljištu od čak 1.600 kvadrata. Pored toga, ova vila izgrađena je tako da će sama proizvoditi potrebnu energiju i bukvalno "razmišljati" umesto vlasnika.

Nikolina se neretko na svom Instagramu oglašava iz svoje kuće i pokazuje kako teku radovi. Sada je objavila novi video uz naziv: "Kada pitaš majstora kada će biti gotovi radovi", i nasmejala sve.

Jedva čekam useliti i to bi se trebalo dogoditi za kojih mesec dana. Po mom iskustvu, pred samo useljenje sve izgleda najgore.Terase se još rade jer je bilo kiše, detektirali smo začepljenu cev pa je trebalo kopati već gotovi kulir, električari nisu još završili postavljanje rasvete pa ne možemo rešiti razvodne kutije, procurio je sifon u stropu, vrata samo sto nisu stigla, a kuhinja se postavlja….- napisala je ona i dodala:

Nikolina Pišek
foto: Kurir, Damir Dervišagić

- Imam najbolju ekipu na svetu, i ako ne plačem od očaja onda se smem s njima. To su sve čari jednog putovanja prema cilju, s puno turbulencija i skretanja, uglavnom je off road, a pred kraj se vozi samo u petoj brzin

- Jako je uzbudljivo opremati vlastitu kuću. Opremanje prostora dolazi kraju, jako sam uzbuđena. Jedva čekam te epizode koje su pred nama i jedva čekam videti kako će to izgledati u velikom finalu - rekla je Nikolina ranije.

Jelena Karleuša, Nikolina Pišek
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

Inače, Nikolina je nedavno u razgovoru za Kurir otkrila da ju je sa javne scene najviše podržala Jelena Karleuša.

Podsetimo, sporna vila jednom je bila predmet prodaje, ali je Vidojev otac, Vitor Ristović poznatiji pod nadimkom Miša Grof navodno sprečio voditeljku u nameri da se reši ove nekretnine. On je tužbom koju je podneo protiv Nikoline u ime druge, maloletne unuke koju njegov sin ima iz prvog braka, sprečio da vila bude prodata za ponuđenu cenu od 1.700.000 evra.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:16

Nikolina Pišek se useljava u pametnu vilu u Zagrebu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track