"IMALA SAM 13 GODINA, 80 KG I NOS ODAVDE DO BATAJNICE" Anastasija o operaciji koja joj je promenila život: Prosto sam želela...
Foto: Kurir

"IMALA SAM 13 GODINA, 80 KG I NOS ODAVDE DO BATAJNICE" Anastasija o operaciji koja joj je promenila život: Prosto sam želela...

Stars -

Iako danas slovi za jednu od najatraktivnijih pevačica, Cecina ćerka kao tinejdžerka bila je veoma nezadovoljna svojim izgledom.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Kurir televizija

Estetska operacija Anastasije Ražnatović izvršena je kada je ona imala svega trinaest godina, o čemu je pevačica svojevremeno govorila.

Anastasija je prilikom gostovanja u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji rekla “da je mogla da kaže da je imala devijaciju” i da je to razlog što je operisala nos kao tinejdžerka, ali da je rešila da jednostavno otvoreno ispriča da je to želela da uradi.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir Televizija

- Postoji jedna slika koja kruži internetom, kad sam imala 13 godina. U tom momentu imam skoro osamdeset kilograma, našminkana sam jezivo. Sad imam šezdeset.

- Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam i više kilograma, i veći nos, i manja usta. Sve na toj slici izgleda strašno.

1 / 7

Ipak, operacija je rešila sve ono što je Anastasiji Ražnatović smetalo u tinejdžerskom periodu.

- Razumem kada se žena oseća nesigurno zbog nosa ili grudi… I potpuno sam za to. Svi to rade, samo što svi lažu! Meni je nos odavde do Batajnice na toj slici koja kruži.

Nisam bila zadovoljna svojim nosem i nos sam operisala, samo jednom. Zapravo sam samo nos i operisala.

- Imala sam tu nesigurnost oko nosa i to sam korigovala. Neću sada da pričam da sam imala devijaciju pa sam morala, nisam zbog toga uradila, okej, imala sam i devijaciju, ali… Prosto sam želela, i to sam uradila, i to je to - izjavila je svojevremeno.

Anastasija Ražnatović
foto: Printscreen/Kurir televizija

No, to nije jedina operacija Anastasije Ražnatović.

Gudeljova supruga imala je korekciju grudi sa svojih 18 godina, kada ih je povećala za jedan broj.

Bonus video:

00:06

Anastasija se vratila u tinejdžerske dane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track