OVAKO IZGLEDA DEVOJKA SAŠE KOVAČEVIĆA: Lepa Zorana se retko pojavljuje u javnosti, a zbog ovoga je posebna (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

OVAKO IZGLEDA DEVOJKA SAŠE KOVAČEVIĆA: Lepa Zorana se retko pojavljuje u javnosti, a zbog ovoga je posebna (FOTO)

Stars -

Saša Kovačević važi za jednog od najpoželjnih muškaraca na javnoj sceni, a na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, njegovo srce je već duže vreme zauzeto.

Sašu je osvojila lepa Zorana, koja u svakom smislu može da parira Kovačeviću, a kako pevač otkriva, za njen izgled, zadužena je dobra genetika.

– I ja bih mislio da je disciplinovana da je ne znam i blago njoj takva je genetika– iskren je bio Kovačević koji nije krio sreću što je pronašao devojku poput Zorane, pa dodao:

Saša Kovačević
foto: Nemanja Nikolić

– Ona jako intenzivno radi na tome kada nešto treba da snimamo. Ja koliko sam devojaka do sada imao, nikada nisam imao neku takvu stranu koja zaista ne opterećuje ni u jednom smislu što se mog posla tiče. U ovom poslu si stalno okružen lepšem polu i normalno je da to može smetati, ali našao sam nekoga ko to potpuno razume – objasnio je Saša jednom prilkom za Grand.

Pevač je jednom prilikom progovorio o svom rigoroznom načinu ishrane, koji je zaslužan za njegov savršeni fizički izgled.

Saša Kovačević, devojka
foto: ATAIMAGES

Vodim se nekim svojim režimom već više od 7 godina. Jako sam striktan i kada je hrana i kada je vežbanje u pitanju. Dešavalo se više od pola godine da kockicu čokolade ne pojedem, toliko sam disciplinovan. To može da ide u krajnost i u neku vrstu bolesti, kako moji vole da se našale, ali to je moj način života– ispričao je pevač.

Saša Kovačević
foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, Zorana iz prvog braka sa Bogdanom Srejovićem ima ćerku koju je Saša prihvatio kao svoju.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

09:31

STARS EP270

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track