"DA, DROGIRAM SE I MOŽE MI SE" Ispovest Vuk Moba: Priznao da više neće snimati pesme, pa otkrio da se pijan budio u tuđim kućama
Foto: Printscreen/siktertube/jutjub

brutalno iskren

"DA, DROGIRAM SE I MOŽE MI SE" Ispovest Vuk Moba: Priznao da više neće snimati pesme, pa otkrio da se pijan budio u tuđim kućama

Stars -

Influenserka, Luna Đogani, ugostila je u svojoj emisiji repera Vuk Moba koji je otvorio dušu i ispričao detalje iz svog života koji se do sada nisu znali.

Naime, Vuk je otkrio kako se ne drogira i kako nikada nije konzumirao narkotike, ali je takođe i spomenuo da mu je previše svih negativnih komentara koji navode da je upravo to.

Luna Đogani
foto: Ata Images

- Nemam problema, da to radim ja bih rekao da, drogiram se i može mi se, pa drogiram se svojim parama, ne tuđim, ali stvarno to ne radim i nikada nisam - bio je otvoren Vuk.

Takođe, tokom dalje emisije reper je otkrio kako više neće snimati pesme iako još uvek nastupa, jer ga muzika više ne ispunjava kao ranije.

Vuk je govorio i o svojim mamurnim danima gde je svako veče pijan završavao u krevetu sa drugom, a jedne prilike je čak zaspao u svom krevetu, a probudio se u tuđoj kući u komšiluku.

Vuk Mob
foto: Kurir televizija

Sikter Tube

Bonus video:

07:34

STARS EP271

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja